Μάχη κορυφής αναμένεται να δώσει στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός.

Η αρμάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα φιλοξενείται από τον Ερυθρό Αστέρα (6/4, 20:00, NovaSports Prime) για την 33η αγωνιστική της Euroleague, γνωρίζοντας καλά πως σε περίπτωση νίκης εξασφαλίζει την πρωτιά στη regular season.

Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν ένα θετικό αποτέλεσμα και αν το βρουν στην «καυτή» «Χάλα Πιονίρ», τότε θα κόψουν πρώτοι το νήμα στην εφετινή διοργάνωση.

Ο Ολυμπιακός μετράει ένα παραπάνω ροζ φύλλο από Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ έχει το πλεονέκτημα και σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Οπότε, άπαντες αντιλαμβάνονται το πόσο κρίσιμο είναι το αποψινό παιχνίδι με τον Ερυθρό στο Βελιγράδι.

Το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα προέρχεται από τον εντός έδρας θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού, ενώ, από την άλλη, ο Ερυθρός μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες με Μπασκόνια, Βαλένθια και Βιλερμπάν.

Ωστόσο, κίνητρο δεν υπάρχει στις τάξεις των Σέρβων, που την προηγούμενη αγωνιστική αποκλείστηκαν και μαθηματικά.

Στο μέτωπο των απουσιών, ο Ολυμπιακός έχει μεταβεί πάνοπλος στο Βελιγράδι μετά και την ενσωμάτωση του Αϊζάια Κάνααν, που πήρε αγωνιστικά λεπτά και απέναντι στην Καρδίτσα.

Αντίθετα, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς πιθανά δεν θα μπορεί να υπολογίζει στον Μπεν Μπέντιλ, που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο πόδι και δεν έπαιξε ούτε στην Αδριατική λίγκα. Αμφίβολοι παραμένουν για τους γηπεδούχους και οι Νέντοβιτς, Λάζιτς.