Ο Ολυμπιακός έδειξε για ακόμη μια φορά το κοινωνικό του πρόσωπο βοηθώντας συνανθρώπους μας, οι οποίοι έχουν ανάγκη. Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ και ο πρόεδρός της κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, στήριξαν έμπρακτα το έργο της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς.

Ειδικότερα, οι άνθρωποι της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής (07/04) στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου και πρόσφεραν πάνω από 7.000 δέματα με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, ενώ παράλληλα παρέδωσαν και χρηματικές επιταγές για την οικονομική ενίσχυση του έργου της Ι.Μ. Πειραιώς.

Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης» Βασίλης Βασιλειάδης και ο διευθυντής του Ολυμπιακού U23 Γιάννης Μανιάτης μαζί με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας Γιώργο Μαρίνο, Απόστολο Αποστολόπουλο.

5855934

Σε ομιλία του προς τον κόσμο, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ, εξέφρασε τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη του προς τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και την ΠΑΕ Ολυμπιακός για την αμέριστη συμπαράστασή τους και τη βοήθεια που προσφέρουν διαχρονικά σε συνανθρώπους μας

«Ο Ολυμπιακός και οι άνθρωποί του μας δείχνουν ότι δεν είμαστε μόνοι μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον μεγάλο ευπατρίδη, τον μεγάλο ευεργέτη του Πειραιά, τον κ. Ευάγγελο Μαρινάκη, ο οποίος μας προσέφερε μία χρηματική επιταγή για τα συσσίτια της Μητροπόλεως που καθημερινά προσπαθούν να ανακουφίσουν τον πόνο των συνανθρώπων μας, των αδελφών μας και τη μισθοδοσία των τεσσάρων αμίσθων κληρικών που έχει αναλάβει εδώ και αρκετά χρόνια η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Να ευχηθώ σε όλους σας ευλογίες, καλή Ανάσταση με υγεία» ανέφερε.

Στη συνέχεια, μίλησε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, τονίζοντας: «Η αγάπη και η αλληλεγγύη είναι μηνύματα ενόψει των ημερών του Πάσχα. Ο Ολυμπιακός και ο κύριος Μαρινάκης είναι πάντα κοντά μας, κοντά στον Πειραιά σε οτιδήποτε και αν χρειαστεί».

Παράλληλα, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης» Βασίλης Βασιλειάδης απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους, είπε: «Σας φέρνω από τον κύριο Μαρινάκη τον πρόεδρο του Ολυμπιακού μία επιταγή για το πασχαλινό γεύμα των ανήμπορων συμπολιτών μας, αλλά και τέσσερις επιταγές για τους άμισθους ιερείς που δίνουμε κάθε μήνα, όπως ξέρετε έχουμε υπερβεί στη μισθοδοσία τις 350.000 ευρώ. Ταυτόχρονα δίνονται στο Δήμο Πειραιά όπως γνωρίζει και ο Δήμαρχος Πειραιά και αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Γιάννης Μώραλης εκατοντάδες χαρτοκιβώτια τροφίμων για την ανακούφιση των ανήμπορων συμπολιτών μας».