Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τον Χάμες Ροντρίγκες.

Ειδικότερα, η ομάδα του Πειραιά γνωστοποίησε με ανάρτησή του στα social media τη λύση της συνεργασίας του με τον Χάμες Ροντρίγκες, τονίζοντας πως ο Κολομβιανός σούπερ σταρ θα είναι για πάντα κομμάτι του συλλόγου και μέλος της «ερυθρόλευκης» οικογένειας, ευχαριστώντας τον για την προσφορά του και ευχόμενος κάθε επιτυχία.

H ανάρτηση της ΠΑΕ από τον Πειραιά:

H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο Χάμες Ροντρίγκες αποφάσισαν να προχωρήσουν σε λύση της συνεργασίας τους. Ο Χάμες θα είναι πάντα κομμάτι του συλλόγου μας και μέλος της ερυθρόλευκης οικογένειας. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον.

Την ίδια στιγμή ο ίδιος ο Κολομβιανός άσος αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, ευχαριστώντας τους πάντες για την παρουσία του στο Λιμάνι!

«Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους για όλο τον χρόνο που περάσαμε μαζί. Αν και οι δρόμοι μας χωρίζουν, νιώθω ότι θα είμαι πάντα μέλος και ευπρόσδεκτος στην οικογένεια του Ολυμπιακού και του μεγάλου λιμανιού του Πειραιά. Εύχομαι ό,τι καλύτερο στον Ολυμπιακό και κάθε επιτυχία στο μέλλον», ανέφερε στην ανάρτησή του.