Στον «αέρα» εξακολουθεί να βρίσκεται ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

Το ΟΑΚΑ απάντησε στην ΕΠΟ πως οφείλονται χρήματα από πέρυσι.

Ειδικότερα, σε δεινή θέση παραμένει η Ελληνική Ομοσπονδία όσον αφορά στον τελικό του Κυπέλλου, καθώς η διοίκηση του Ολυμπιακού Σταδίου εξέδωσε ανακοίνωση και υποστήριξε πως δεν έχει κανένα επίσημο αίτημα στα χέρια της, ενώ υπάρχουν οφειλές από την περσινή χρήση του γηπέδου.


Η ανακοίνωση του ΟΑΚΑ

«Για την ορθή ενημέρωση των φιλάθλων το ΔΣ του ΟΑΚΑ ανακοινώνει ότι:

-Ουδέποτε έλαβε οποιαδήποτε επιστολή της ΕΠΟ σχετικά με τη δυνατότητα τυχόν διεξαγωγής του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδας 2023.

-Η μοναδική επαφή αφορά σε τηλεφωνική επικοινωνία του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου, προς τον πρόεδρο του ΔΣ του ΟΑΚΑ, Νεκτάριο Βιδάκη, τη Μεγάλη Πέμπτη, 13 Απριλίου 2022.

Ο κ. Μπαλτάκος, χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένες ημερομηνίες, διερευνητικά ζήτησε να πληροφορηθεί αν οι εργασίες ελέγχου όλων των μεταλλικών κατασκευών «Καλατράβα», οι οποίες ξεκίνησαν έπειτα από την υλοποίηση του σχετικού διαγωνισμού που διενέργησε το ΤΑΙΠΕΔ, θα επέτρεπαν διαθεσιμότητα του Σταδίου περί τα τέλη Μαΐου.

Ο κ. Βιδάκης ενημέρωσε επιπλέον τον κ. Μπαλτάκο για την εκκρεμούσα οφειλή της ΕΠΟ προς το ΟΑΚΑ από τη διεξαγωγή του περσινού Τελικού Κυπέλλου, για την εξόφληση της οποίας η Ομοσπονδία δεν έχει μεριμνήσει».


Η λύση του Πανθεσσαλικού

Αν δεν υπάρξει λύση με το ΟΑΚΑ, κάτι που απαιτεί και τη σύμφωνη γνώμη των ομάδων, τότε δεν αποκλείεται να επανέλθει η λύση του Πανθεσσαλικού, με τα δεδομένα και τις προϋποθέσεις που έθεσε ο Αχιλλέας Μπέος.

Σύμφωνα με αυτές, η ΕΠΟ θα πρέπει να δώσει προσκλήσεις σε μικρά παιδιά και από 1.000 ακριβά εισιτήρια στους φιλάθλους των δύο ομάδων, προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια.