Όλοι οι εμπλεκόμενοι του μυθικού καυγά στο Βελιγράδι προσπαθούν να ρίξουν τους τόνους και να κατευνάσουν τα πνεύματα ενόψει του 3ου αγώνα των play-offs.

Παίκτες και προπονητές ζητούν ηρεμία, οι περισσότεροι ζήτησαν συγγνώμη για τις ντροπιαστικές εικόνες στο «WiZink Center», ωστόσο θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι η ατμόσφαιρα στο Βελιγράδι μυρίζει ήδη «μπαρούτι». Μετά τα όσα συνέβησαν την περασμένη εβδομάδα, οι δύο ομάδες θα συναντηθούν και πάλι στο παρκέ με φόντο το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι.

Η «Stark Arena» θα γεμίσει από τους φίλους της Παρτίζαν για το Game 3 κόντρα στη Ρεάλ (2/5, 21:30, Novasports Prime), οι οποίοι θέλουν να δουν την ομάδα τους να «τσεκάρει» τα εισιτήρια για το Final-4 της Euroleague ύστερα από 13 χρόνια και την τελευταία της συμμετοχή στο Παρίσι. Εκτός και αν οι Μαδριλένοι που έχουν το «know how» από τέτοιες καταστάσεις, αλλά βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, αντιδράσουν και καταφέρουν να μείνουν «ζωντανοί» στη διεκδίκηση.

Οι απουσίες θα είναι πολλές μετά το «φιάσκο» στη Μαδρίτη.

Το δύσκολο έργο σε αυτό το ματς θα κληθούν να διαχειριστούν οι Μπόρις Ρίζικ, Μεχντί Ντιφαλά και Εμίν Μογκούλκοτς.

Ρεάλ Μαδρίτης - Παρτίζαν 0-2

Game 1: Ρεάλ Μαδρίτης - Παρτίζαν 87-89

Game 2: Ρεάλ Μαδρίτης - Παρτίζαν 80-95 *

Game 3: Παρτίζαν - Ρεάλ Μαδρίτης (2/5, 21:30, Novasports Prime)

Game 4: Παρτίζαν - Ρεάλ Μαδρίτης (4/5, 21:30) **

Game 5: Ρεάλ Μαδρίτης - Παρτίζαν (9 ή 10/5) **

* Δεν ολοκληρώθηκε

** Αν χρειαστεί

Μεγάλο ματς αναμένεται και στο Τελ Αβίβ! Καθώς ήρθαν 1-1 τα δύο πρώτα παιχνίδια. Η Μακάμπι κατάφερε να κάνει το «break» της έδρας, περιμένοντας τη Μονακό στην κατάμεστη «Menora Mivtachim Arena» ή αν προτιμάτε στο... πάλαι ποτέ «Γιαντ Ελιάου».

Οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν προβλήματα και αναμένεται να παρουσιαστούν πλήρεις στο Game 3. Το τζάμπολ του αγώνα θα δοθεί το βράδυ της Τρίτης (2/5, 21:05, Novasports 4, ζωντανά από το Gazzetta) με διαιτητές τους Μίγκελ-Άνχελ Πέρεθ, Καρμέλο Πατέρνικο και Αν Πάντερ.

Μονακό - Μακάμπι 1-1

Game 1: Μονακό – Μακάμπι 67-79

Game 2: Μονακό – Μακάμπι 86-74

Game 3: Μακάμπι – Μονακό (2/5, 21:05, Novasports 4)

Game 4; Μακάμπι - Μονακό (4/5, 21:05)

Game 5: Μονακό - Μακάμπι (9 ή 10/5) *

* Αν χρειαστεί