Ευχάριστα νέα στην Αναντολού Εφές για τον Κρις Σίνγκλετον. Ο Αμερικανός φόργουορντ, παρά το καρδιολογικό πρόβλημα που αντιμετώπισε, μπορεί να επιστρέψει στα παρκέ. 

Η καριέρα του πριν από λίγα 24ώρα κρεμόταν από μία κλωστή, όμως ο Κρις Σίνγκλετον φαίνεται πως βγαίνει νικητής από την περιπέτεια της υγείας του. Σύμφωνα με τον καρδιολόγο, Χακάν Ουτσάρ, ο Αμερικανός φόργουορντ της Εφές θα μπορέσει να ξεπεράσει το καρδιολογικό του πρόβλημα και να αγωνιστεί ξανά σε υψηλό επίπεδο και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο Αμερικανός άσος της Εφές διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με πόνους στο στήθος. Υστερα από μια σειρά εξετάσεων αποδείχθηκε ότι ο έχει περικαρδίτιδα και ανεύρυσμα αορτής. Αφού έγιναν ακολούθως και νέες ενδελεχείς εξετάσεις, ο καρδιολόγος Χακάν Ουτσάρ μιλώντας στα social media της πρωταθλήτριας Ευρώπης των δύο προηγούμενων ετών, ανακοίνωσε τα ευχάριστα μαντάτα.

Τι λέει ο καρδιολόγος του

«Οι ασθενείς συνήθως αναρρώνουν μέσα σε 2-3 εβδομάδες. Σε ορισμένους ασθενείς, αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει 1-2 μήνες, αλλά κυρίως βλέπουμε ανάκαμψη σε 1-2 εβδομάδες. Ο Κρις έχει ανταποκριθεί πολύ καλά στη θεραπεία μέχρι στιγμής. Θα ξεκουραστεί για 1-2 εβδομάδες, μπορεί να χρειαστεί ένας μήνας για να επιστρέψει στο γήπεδο». 

«Σε αυτό το διάστημα, θα βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση. Το πιθανότερο είναι ότι μπορεί εύκολα να επιστρέψει στην κανονική του αθλητική ζωή μετά από έναν μήνα», είπε χαρακτηριστικά ο καθηγητής Καρδιολογίας σε βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Εφές.