Στο 90 και 1
Στο 90 και 1 Κώστας Γκόντζος Διονύσης Βερβελές
rodinei
Sports

Ροντινέι: Στη Βραζιλία εκθειάζουν τις επιδόσεις του στον Ολυμπιακό

«Την ώρα που η Φλαμένγκο υποφέρει στο δεξί άκρο της άμυνας το 2023, ένας παλιός γνώριμος της λάμπει στο ποδόσφαιρο της Ευρώπης», λένε στα ΜΜΕ

Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον περασμένο χειμώνα από τη «δεξαμενή» των ελεύθερων ποδοσφαιριστών τον Ροντινέι, ο οποίος είχε λύσει το συμβόλαιο του με τη Φλαμένγκο μετά από μια γεμάτη σεζόν, όπου κατέκτησε και το Κόπα Λιμπερταδόρες.

Ο Βραζιλιάνος μπακ ήθελε να αγωνιστεί στην Ευρώπη και οι ερυθρόλευκοι έκαναν την κίνηση τους και τον πήραν, με τον Ροντινέι να πραγματοποιεί ένα πολύ καλό δεύτερο μισό στη σεζόν και να αγωνίζεται σε πολλά παιχνίδια.


Πρώτη «γεμάτη» σεζόν

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα βραζιλιάνικα μέσα αναφέρθηκαν στην πρώτη «γεμάτη» σεζόν του Βραζιλιάνου στην Ευρώπη και εκθείασαν τις επιδόσεις του στον Ολυμπιακό, αλλά και την ικανότητα του να προσφέρει πολλά στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού της ομάδας του.

«Την ώρα που η Φλαμένγκο υποφέρει στο δεξί άκρο της άμυνας το 2023, ένας παλιός γνώριμος της λάμπει στο ποδόσφαιρο της Ευρώπης. Μπορεί στη βραζιλιάνικη ομάδα να αμφισβητήθηκε, αλλά ο Ροντινέι ανέβηκε στο δημιουργικό σκέλος και έγινε σημαντικό μέρος της πρωταθλήτριας ομάδας για το 2022. Και αφού έφτασε στην Ελλάδα, διατήρησε την καλή του απόδοση», λένε χαρακτηριστικά.

Επιπρόσθετα, στα δημοσιεύματα για τον Ροντινέι γίνεται αναφορά και στον Ραμόν, που επίσης ήρθε ως λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας από την Φλαμένγκο.

«Ο Ραμόν ολοκλήρωσε την πρώτη του σεζόν με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν είναι βασικός και ακόμα αναζητάει περισσότερες ευκαιρίες στον ελληνικό σύλλογο. Λόγω τιμωρίας, δεν έπαιξε στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ», έγραψαν στη Βραζιλία.