Η ζωή είναι ωραία για τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Είναι 22 χρόνων και βγάζει 375 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα, παίζει στη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία κατέκτησε το βράδυ του Σαββάτου και μαθηματικά το πρωτάθλημα Αγγλίας, αφού η Νότιγχαμ Φόρεστ, στη δική της σπουδαία στιγμή που σηματοδότησε την παραμονή της στην κατηγορία, νίκησε 1-0 την Άρσεναλ, έχει σκοράρει 52 γκολ σε 48 παιχνίδια και 36 στην Premier League, και η φίλη του, Ισαμπέλ Γιοχάνσεν, ίσα ίσα για να αποδειχθεί ότι ο Νορβηγός φορ ζει σε έναν άθικτο από εξωγενείς παράγοντες κόσμο, παίζει... ποδόσφαιρο στη νορβηγική Μπρίνε. 

Οι δυο τους, το βράδυ της Κυριακής και ύστερα από ακόμα μία, την 20ή στα τελευταία 24 παιχνίδια, νίκη της Μάντσεστερ Σίτι, στο «Etihad» επί της Τσέλσι, έσκασαν μύτη στο δείπνο του πάρτι τίτλου με... μεταξωτές πιτζάμες, οι οποίες, πάντως, πάνε ασορτί με τα επιδέξια κορμιά τους. 

Στο μέρος της τσέπης ήταν αναγραμμένα τα αρχικά του. Ο Χάαλαντ -που έψησε ο ίδιος το φιλέτο του στην κουζίνα του εστιατορίου- ούτε που νοιάζεται, φυσικά, για το γεγονός ότι τον στηλίτευσαν για την επιλογή του -ενδεχομένως κιόλας να αποδειχθεί ότι έβαλε κάποιο στοίχημα, αν και ορισμένες φωτογραφίες του από το 2021 και τη Μύκονο μάλλον καταδεικνύουν ότι πρόκειται για παγιωμένη στυλιστική άποψη. 

«Αυτό είναι ακόμα μία απόδειξη ότι το γούστο δεν αγοράζεται», ήταν ένα καυστικό σχόλιο, ενώ κάποια άλλα ανέφεραν: «Βγαίνεις έξω με πιτζάμες; Μάλλον είσαι πολύ καιρό στο Μάντσεστερ», «Μεγάλος ποδοσφαιριστής, αλλά άσχετος από μόδα».