Η Μίλιτσα Ντάμποβιτς φαίνεται ότι έχει τη «στερνή» γνώση της όταν πρέπει, αφού στα 40 της και ύστερα από μακρόχρονη θητεία στο μπάσκετ, η οποία κράτησε 23 χρόνια και είχε 21 σταθμούς, δύο εκ των οποίων ο Ερυθρός Αστέρας και η Γεκατερίνμπουργκ, από δύο φορές, αλλά και το Παλαιό Φάληρο, που έπαιξε για ένα χρονικό διάστημα το 2009, το γύρισε στο onlyfans

Η Ντάμποβιτς, που ήταν στην εθνική Σερβίας που έφτασε στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων το 2016 στο Ρίο, αλλά και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ της Βουδαπέστης έναν χρόνο νωρίτερα, έκανε υποστολή σημαίας στα 39 της, ωστόσο η θηλυκότητά της αλλά και το σφρίγος δεν αμφισβητούνται.

Το σλάβικο πρόσωπό της, το οποίο διανθίζει ένα στρώμα βαλκανικής θέρμης, συνοδεύεται από ένα ιδιαίτερα γυμνασμένο κορμί. Ούτως διεγείρει τους χρήστες της πλατφόρμας, που θαυμάζουν τα ζωογόνα κάλλη της και την αμείβουν αναλόγως. Η γυναίκα από το Σετίνιε, που τυπικά ανήκει στο Μαυροβούνιο αλλά ήταν μέρος της πρώην Ενωμένης Γιουγκοσλαβίας όταν γεννήθηκε, έχει πάνω από 9.000 ακολούθους, οι οποίοι δαπανούν 15 ευρώ τον μήνα για να έχουν πρόσβαση στο υλικό που απολαμβάνει και που, με ένδειξη τις αναρτήσεις της στο instagram, συνάγεται πως ουδόλως απογοητευτικό είναι. Ο αναγνώστης μπορεί να εξάγει μόνος του το συμπέρασμα από τις αναρτήσεις που παρατίθενται κάτωθι. Η σούμα, πάντως, βγάζει 136.000 ευρώ τον μήνα, κατά τα λεγόμενά της.