Γεύμα στο Μικρολίμανο παρέθεσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στους παίκτες της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, σχεδόν τέσσερις μέρες πριν από τον πρώτο τελικό της Basket League με τον Παναθηναϊκό. Ο κόουτς του Ολυμπιακού γιόρτασε με απλότητα την ανάδειξή του σε κορυφαίο προπονητή της χρονιάς στη Euroleague, για τρίτη φορά στην καριέρα του. 

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Κύπελλο, έπαιξε στον τελικό της Euroleague στο Κάουνας, όπου έχασε το τρόπαιο με το σουτ του Σέρχιο Γιουλ 3,1'' από τη λήξη του τελικού με τη Ρεάλ Μαδρίτης, και την Κυριακή, 4 Ιουνίου, στις 21:15, θα ξεκινήσει τη σειρά των τελικών της Basket League με τον Παναθηναϊκό, τον οποίο έχει νικήσει 13 διαδοχικές φορές, προκειμένου να κατακτήσει το δεύτερο διαδοχικό νταμπλ του. 



Η ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

«Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, παρέθεσε σήμερα (31/05) γεύμα στους παίκτες, το προπονητικό επιτελείο και το σταφ της ομάδας για την ανάδειξή του σε κορυφαίο προπονητή της Ευρωλίγκας. Στο γεύμα παραβρέθηκαν, επίσης, οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, καθώς και ο αντιπρόεδρος Γιώργος Σκινδήλιας».