Μεγάλη στιγμή για το ελληνικό πόλο και τον ΝΟ Βουλιαγμένης, που προκρίθηκε για πρώτη φορά στην Ιστορία του σε ημιτελικό Κυπέλλου Πρωταθλητριών ομάδων Ευρώπης. Το συγκρότημα του Βλάντα Βουγιασίνοβιτς πέτυχε την έκπληξη, μάλιστα ως τέταρτο του ομίλου του, και απέκλεισε τη Νουοατατόρι Μπρέσια με σκορ 11-10, την πρώτη μέρα του Final 8 για το Champions League πόλο Ανδρών στο Βελιγράδι. 

Ο ΝΟΒ είναι η μία από τις δύο ελληνικές ομάδες που έφτασαν στο Final 8, αφού ο Ολυμπιακός, φιναλίστ το 2016 και το 2019 και πρωταθλητής Ευρώπης το 2018, αποκλείστηκε στο παιχνίδι με την οικοδέσποινα Νόβι Μπέογκραντ, χάνοντας 13-11. 

Η Βουλιαγμένη θα παίξει το βράδυ (21:00) της Πέμπτης, 1 Ιουνίου, με την Προ Ρέκο, ένα από τα φαβορί για να κατακτήσουν το τρόπαιο, η οποία νίκησε 8-4 τη Φερεντσβάρος στον τελευταίο χρονικά προημιτελικό της Τετάρτης. Στο άλλο ζευγάρι, η Νόβι θα παίξει νωρίς, στις 18:00, με την Μπαρτσελονέτα. Ο Ολυμπιακός θα παίξει στις 16:30 απέναντι στη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ, ενώ η Προ Ρέκο θα αντιμετωπίσει τη Φερεντσβάρος στις 19:30, δύο παιχνίδια που θα γίνουν για τις θέσεις 5-8.