H αγωνιστική του MLS είχε για ακόμα μια φορά ελληνικό «χρώμα», καθώς μετά τον Γιώργο Κούτσια το περασμένο Σαββατοκύριακο, η σκυτάλη πέρασε και πάλι στον Γιώργο Γιακουμάκη, ο οποίος βρήκε δίχτυα για τέταρτη φορά στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια της Ατλάντα Γιουνάιτεντ, σαλπίζοντας την αντεπίθεση για την ανατροπή κόντρα στη New England Revolution που εν τέλει έμεινε μισή (3-3).

Ο Έλληνας στράικερ ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα για έβδομη φορά φέτος (12 συμμετοχές συνολικά) και πέτυχε το 9ο γκολ με την ομάδα της Ατλάντα, μειώνοντας το σκορ στο 56ο λεπτό σε 2-1 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Το συγκεκριμένο γκολ αυτό έδωσε πνοή και την ώθηση στους γηπεδούχους να πετύχουν άλλα δύο γκολ μέχρι το 87' και να γυρίσουν το ματς, αλλά στο 90+3' η New England με τον Χιλ χάλασε το «πάρτι» και διατήρησε τη διαφορά της από την Ατλάντα στους δύο βαθμούς (4η και 5η αντίστοιχα στη βαθμολογία).

Την ίδια ώρα, ο Γιώργος Κούτσιας αγωνίστηκε βασικός και για 45 λεπτά με το Σικάγο στην εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Τορόντο, ενώ χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Ταξιάρχης Φούντας στη DC United ως αλλαγή στην τρίτη κατά σειρά ισοπαλία των Ελλήνων απέναντι στο Μόντρεαλ (2-2).

*Φωτογραφία: Reuters