Η 'Ωρα του Λαού - Ελληνοφρένεια best of
Η 'Ωρα του Λαού - Ελληνοφρένεια best of Θύμιος Καλαμούκης Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης
Giannis_project
Sports

Οικογένεια Αντετοκούνμπο: Ίδρυσαν την Ante Inc. - Τι ανακοίνωσαν τα τέσσερα αδέλφια

Μέσω της νέας ιστοσελίδας μίλησαν για το πρότζεκτ

Όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα, θα μπορούσε να είναι το σλόγκαν των αδελφών Αντετοκούνμπο για τη νέα εταιρεία τους, Ante.inc, μέσω της οποίας θα επιβλέπονται όλες οι ασχολίες τους. Στην ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε, οι Θανάσης, Γιάννης, Άλεξ και Κώστας Αντετοκούνμπο εξέδωσαν ανακοίνωση. 

Η ανακοίνωση των αδελφών Αντετοκούνμπο


Καθώς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπαίνει στην 11η σεζόν του στο NBA, είναι ενθουσιασμένος για τις ευκαιρίες που συνεχίζουν να διασταυρώνονται με την πορεία του. Τα τελευταία χρόνια έκανε επενδύσεις σε αθλητικούς οργανισμούς, όπως την Νάσβιλε και τους Μιλγουόκι Μπρούερς, στην Calamos, συνεργάζεται με την Ready και με τη Nike, ενώ ξεκίνησε το ίδρυμα Τσαρλς Αντετοκούνμπο. Καθώς η οικογένεια κοιτάζει το μέλλον, αυτή ήταν η στιγμή για να προκύψει η Ante Inc.

«Είχα επιτυχίες στο γήπεδο και συνεχίζω να δουλεύω σκληρά κάθε ημέρα για να γίνομαι καλύτερος. Ωστόσο καταλαβαίνω ότι είναι σημαντικό να χτίζεις και έξω από το γήπεδο» ήταν τα λόγια του Γιάννη που συνέχισε: «Η Ante Inc. είναι μόνο η αρχή. Η οικογένειά μου χτίζει μία επιχείρηση για την οποία μπορούμε να είμαστε περήφανοι. Είχα το προνόμιο να μάθω από επαγγελματίες τη σημασία του να είσαι επιτυχημένος και εκτός γηπέδου, οπότε αυτή ήταν η στιγμή εγώ και η οικογένειά μου να ξεκινήσουμε να χτίζουμε και έτσι».

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο έχει ξεκάθαρο όραμα για το πώς θέλει να επηρέσει τον κόσμο. Καθώς η οικογένεια ξεκινά να βάζει τα θεμέλια, η Ante Inc. θα επιβλέπει όλα τα brands της, τους οργανισμούς και όλες τις επιχειρήσεις της. "Είμαστε ευγνώμονες για όλες τις ευκαιρίες που έχουμε. Εργαζόμαστε σκληρά εντός κι εκτός παρκέ και αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσουμε την Ante, Inc." σχολίασε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Επικεφαλής της Ante, Inc. θα είναι ο Ντίλαν Γουόντρα, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, ενώ ο Κώστας Τσιγκουράκος θα είναι Οικονομικός Διευθυντής και ο Γιώργος Πάνου Chief Marketing Officer. Η Ante, Inc. θα έχει φυσική παρουσία τόσο στις ΗΠΑ, όσο και στην Ελλάδα, όμως τη στιγμή που η οικογένεια δεν σταματά να μαθαίνει και να ωριμάζει στο γήπεδο, έχει τις ίδιες φιλοδοξίες για να ωριμάσει και έξω από αυτό.