Η σχέση με την Πάουλα Μπαντόσα απασχολεί πολύ τον Στέφανο Τσιτσιπά, τόσο που στο λογαριασμό του στο twitter κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με τον Ρισάρ Γκασκέ για τον πρώτο γύρο του Όπεν της Στουτγάρδης, το οποίο ήταν, για το νούμερο 5 της παγκόσμιας κατάταξης, το πρώτο την περίοδο του χορταριού, η οποία είναι η μικρότερη μέσα στη χρονιά και τελειώνει με το Major του Wimbledon στο Λονδίνο. 

Στην ανάρτηση του Έλληνα τενίστα, με μια φιλοσοφικορομαντική εσάνς, αναφέρεται το εξής: «Μην ξεχνάς να σταματάς για να δεις, να ακούσεις και να αγαπήσεις. Γιατί μία ημέρα όλα αυτά θα έχουν χαθεί, όπως κι εσύ». 



Πιθανότατα, είτε διαχειριστής του λογαριασμού του έκανε το ποστάρισμα -αν δεν το είχε προγραμματίσει ο ίδιος μέσω πλατφόρμας, αλλά η χρονική στιγμή που δημοσιεύτηκε, στο 3-3 του πρώτου σετ (κάτι που αποδεικνύει ότι δεν το έκανε εκείνη τη στιγμή, αφού οι τενίστες κάθονται στις καρέκλες τους άμα τη λήξει των γκέιμ που αθροίζουν μονό αριθμό), δημιούργησε ερωτήματα. 

«Αδελφέ, είσαι στο κορτ με τον Γκασκέ. Είσαι καλά;» αναρωτήθηκε ένας χρήστης στο… περίεργο, αν μη τι άλλο, ποστάρισμα, εν ώρα αγώνα.



Ο Τσιτσιπάς έχασε το παιχνίδι από τον Γάλλο αντίπαλό του και έφυγε νωρίς από το Όπεν. Ηττήθηκε 2-1 σετ (7-6 [8], 2-6, 7-5).