Την απόκτηση του ΣΕΦ για λογαριασμό της ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος. Στο πλαίσιο της φιέστας για την κατάκτηση του δεύτερου διαδοχικού και 14ου συνολικά πρωταθλήματος της ομάδας μπάσκετ, είχε ακουστεί ότι επρόκειτο να υπάρξει μια έκπληξη. 

Πολλοί μπορεί να θεώρησαν ότι θα άκουγαν το μαντάτο μιας ανανέωσης, αλλά εις εκ των ισχυρών ανδρών της ΚΑΕ αποκάλυψε κάτι ακόμα πιο σημαντικό. 

«Ήρθε η ώρα ο Ολυμπιακός να αποκτήσει το δικό του γήπεδο» ήταν η ατάκα του Παναγιώτη Αγγελόπουλου, που σήκωσε τους πάντες όρθιους για ένα απίθανο standing ovation.

«Θέλουμε το γεμάτο γήπεδο και του χρόνου, να σπάσουμε το ρεκόρ sold out και του χρόνου. Γράφουμε ιστορία όλοι μαζί, μοναδικές οι στιγμές που ζούμε, αυτή την στιγμή έχει φτάσει το πλήρωμα του χρόνου, ο Ολυμπιακός να αποκτήσει το δικό του γήπεδο, το ΣΕΦ», ήταν η δήλωση του Παναγιώτη Αγγελόπουλου.

«Ήταν η πιο δύσκολη απόφαση της ζωής μας να φύγουμε από το ΟΑΚΑ για το μέχρι τέλους. Αν δεν είχαμε τη δική μας υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια, δεν θα τα είχαμε καταφέρει. Ευχαριστούμε για όλα. Το μέχρι τέλους συνεχίζεται», ανέφερε, από τη μεριά του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος.  

Η χειρονομία του Γιώργου Αγγελόπουλου και ο Αργύρης Καμπούρης 


Ο «αγαθός γίγαντας» Αργύρης Καμπούρης, παρέα με τον Γιάννη-Δημήτρη Αλαμπασύνη, τοποθέτησε το τρόππαιο του πρωταθλητή στο σημείο από όπου θα το παραλάμβανε ο Κώστας Παπανικολάου. 

Ο Καμπούρης μίλησε για «την καλύτερη ομάδα όλων των εποχών» και την παρομοίασε με εκείνη του 1994. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, από τη μεριά του, ζήτησε από τους φίλους του Ολυμπιακού να σταματήσουν την ώρα που φώναζαν υβριστικό σύνθημα. Μετά την απονομή, ο κόσμος μπήκε στο παρκέ για να πανηγυρίσει με τους παίκτες.

Ο Κώστας Παπανικολάου εμφανίστηκε αισιόδοξος για την ανανέωσή του, ενώ η παρουσία τόσο εκείνου όσο και του Κώστα Σλούκα ξεσήκωσε τους φίλους της ομάδας. 

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, πάντως, έδειξε ότι σκέφτεται ακόμη την απώλεια του τέταρτου τίτλου, δηλαδή εκείνου της Euroleague: «Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει και τον 4ο τίτλο, νιώθει ο κόσμος ότι κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός είναι ο μεγάλος αντίπαλος, τίποτα δεν ήταν εύκολο. 

Olympiakos_protathlima_18
Olympiakos_protathlima_17
Olympiakos_protathlima_16
Olympiakos_protathlima_15
Olympiakos_protathlima_14
Olympiakos_protathlima_13
Olympiakos_protathlima_12
Olympiakos_protathlima_11
Olympiakos_protathlima_10
Olympiakos_protathlima_9
Olympiakos_protathlima_8
Olympiakos_protathlima_7
Olympiakos_protathlima_6
Olympiakos_protathlima_5
Olympiakos_protathlima_4
Olympiakos_protathlima_3
Olympiakos_protathlima_2
Olympiakos_protathlima_1