Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η οικογένεια του ετοιμάζονται να μετακομίσουν σε ένα πολυτελέστατο συγκρότημα στο Ψυχικό.

Ο κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας βρίσκεται από νωρίς φέτος το καλοκαίρι στην Ελλάδα, μιας και οι υποχρεώσεις του με τους Μπακς στο πρωτάθλημα του NBA ολοκληρώθηκαν πρόωρα, λόγω του απρόσμενου αποκλεισμού των Ελαφιών από τον πρώτο γύρο των πλέι οφ.

Παράλληλα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φροντίζει να κάνει προπονήσεις ενόψει της συμμετοχής του στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Εθνική Ελλάδας, αλλά και να προχωράει τις επιχειρηματικές του κινήσεις.

Τελευταία του ενέργεια ήταν η αγορά ενός πολυτελέστατου συγκροτήματος στο Ψυχικό, όπου θα μένει μαζί με την οικογένεια του, τους μήνες που θα έρχεται στην Ελλάδα από το Μιλγουόκι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», το πολυτελέστατο συγκρότημα βρίσκεται στο Παλαιό Ψυχικό, κοντά στο κτίριο όπου στεγάζονται τα Γενικά Αρχεία του Κράτους.

Το ακίνητο βρίσκεται σε οικόπεδο 1.585 τ.μ., με την κατασκευή να καταλαμβάνει συνολικά 998,27 τ.μ. για οικιστική χρήση.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα μένει στο ρετιρέ μαζί με τη σύντροφο του Μαράια και τα παιδιά τους, ενώ στα υπόλοιπα διαμερίσματα του συγκροτήματος θα μένουν τα αδέρφια του Greek Freak, καθώς και η μητέρα του Βερόνικα, όλοι όταν έρχονται στην Ελλάδα.

Οι εργασίες στο νέο σπίτι της οικογένειας Αντετοκούνμπο προχωρούν με αμείωτους ρυθμούς, με τον Greak Freak και τα αδέρφια του να αναμένεται να μετακομίσουν τις επόμενες ημέρες.