Νέα σημαντική επιτυχία, στο δύσβατο δρόμο για την πρόκριση στο ολυμπιακό τουρνουά ξιφασκίας στο Παρίσι το επόμενο καλοκαίρι, του 2024, πέτυχε η Δώρα Γκουντούρα, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό της Φιλιππούπολης.  

Στο ρεπορτάζ του MEGA αναφέρεται: Η Δώρα Γκουντούρα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Φιλιππούπολης.

Η ξιφομάχος του Θανάση Δελενίκα στο γύρο των «32» νίκησε την Πολωνή Κόζακτσουκ, ενώ στη συνέχεια απέκλεισε τη Βουλγάρα Ιλίεβα εξασφαλίζοντας θέση στο βάθρο.

Στον ημιτελικό, κόντρα στη Γαλλίδα Μανόν Απιτί-Μπρουνέ, ηττήθηκε στον τελευταίο πόντο και έτσι ανέβηκε στο τρίτο σκαλί.

Εμμανουήλ Καραλής

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Εμμανουήλ Καραλής στο διεθνές μίτινγκ άλματος επι κοντώ, «Fly Olympia», που διοργάνωσε ο ίδιος, μπροστά στο δημαρχείο της Αρχαίας Ολυμπίας.

Mε άλμα στα 5,76μ. έγραψε την κορυφαία φετινή επίδοσή του δείχνοντας πως είναι σε εκπληκτική κατάσταση λίγο πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ομάδων.

Ο Καραλής προσπάθησε να ισοφαρίσει και το απόλυτο προσωπικό του ρεκόρ, τα 5,86 δίχως θετική κατάληξη και έτσι ολοκλήρωσε δεύτερος πίσω από τον Γάλλο Τιμπό Κολέ, ο οποίος πέρασε τα 5,81μ.

Στην τρίτη θέση έμεινε ο Αμερικανός Κλέιτον Φριτς με 5,71μ.