Η Αντρέα Φάλκον βγάζει το ψωμί της κάνοντας μεσημεριανή σιέστα. Έχει μια καριέρα έξι χρόνων στην Μπαρτσελόνα -με την οποία κατέκτησε το τρόπαιο του Champions League τη σεζόν 2020-21- και τριών, ενδιαμέσως, στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Επιπλέον, έχει μια ντουζίνα συμμετοχές στην εθνική Ισπανίας και, πλέον, παίζει ποδόσφαιρο στο Μεξικό, με την Αμέρικα, με την οποία, μάλιστα, κατέκτησε το τελευταίο Clausura. 

Η Φάλκον, 26χρονη αθλήτρια ποδοσφαίρου από τα Κανάρια, είναι ζευγάρι με τη δημοσιογράφο Κάρλα Πούιγκ και, κατά τη διάρκεια των διακοπών της πρώτης στη Βαρκελώνη, της έκανε πρόταση γάμου



Οι δυο τους βρέθηκαν σε εκπομπή του TV3 και αιφνιδίασε τους τηλεθεατές με την πρότασή της. Η Κάρλα και η Αντρέα είναι αρκετά χρόνια ζευγάρι και κατά την διάρκεια της εκπομπής η ποδοσφαιρίστρια στράφηκε στη δημοσιογράφο και αφού γονάτισε και έβγαλε το μονόπετρο και την ρώτησε: «Θα με παντρευτείς;»



Η Κάρλα δεν περίμενε αυτήν την πρόταση και απάντησε: «Πλάκα κάνεις!» Η παρουσιάστρια της εκπομπής, Ντανάι Μπόρονατ, άρχισε να χειροκροτεί και το ζευγάρι έδωσε ένα παθιασμένο φιλί.