Τα ρόστερ των ομάδων του ΝΒΑ σιγά-σιγά κλείνουν, μετά και την ολοκλήρωση του Summer League, με τους Μιλγουόκι Μπακς να είναι από τους οργανισμούς που έχουν κινηθεί γρήγορα και πλέον τους απομένει μόλις μία κενή θέση.

Σε αυτές δεν βρίσκεται προς το παρόν ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, καθώς το συμβόλαιο του Έλληνα φόργουορντ έληξε τον πριν λίγο διάστημα. Με τον παίκτη να περιμένει τις εξελίξεις και αν τα «ελάφια» αποφασίσουν να τον διατηρήσουν στις τάξεις τους.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο δημοσιογράφος του «HoopsHype», Μάικλ Σκότο, οι Μπακς είναι πολύ κοντά στο να επιλέξουν τον Θανάση για την τελευταία θέση, παρά το κενό που υπάρχει στον «άσο» πίσω από τον Τζρου Χόλιντεϊ. Έτσι λοιπόν πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν πως θα καταλήξει σε ελληνικά χέρια.

«Το Μιλγουόκι δεν έχει έναν πραγματικό πόιντ γκαρντ πίσω από τον Τζρου Χόλιντεϊ, με μία θέση στο ρόστερ να παραμείνει ανοιχτή. Παρ' όλα αυτά, πολλοί στη λίγκα θεωρούν ότι ο Θανάσης Αντετοκούνμπο θα πάρει τελικά την τελευταία θέση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σκότο.