Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος influencer στον κόσμο, καθώς παίρνει 1,87 εκατ. λίρες ανά χορηγούμενη ανάρτηση!

Σε μια εποχή που όλα ανατρέπονται, τα ηνία των πιο ακριβοπληρωμένων καταχωρίσεων-διαφημίσεων τα κρατάει πλέον ο άσος της μπάλας Ρονάλντο, εκτοπίζοντας από την πρώτη θέση τη μέχρι πρότινος βασίλισσα του Instagram Κάιλι Τζένερ!

Ο 38χρονος Πορτογάλος επιθετικός της Αλ Νασρ αναδείχτηκε ως ο υψηλότερα αμειβόμενος χρήστης στο Instagram, λόγω του τεράστιου φανατικού κοινού των 597 εκατ. ακολούθων στο Instagram και των συνεργασιών του με μεγάλα brands, όπως η LiveScore, η Therabody και η Binance.

Μετά τον Ρονάλντο, η σταρ του οικογενειακού ριάλιτι «The Kardasians» Κάιλι Τζένερ κερδίζει 1,47 εκατ. λίρες ανά χορηγούμενη ανάρτηση από τους σχεδόν 400 εκατ. ακολούθους της, προωθώντας εμπορικά σήματα όπως Jean Paul Gaultier, Kylie Cosmetics και Kylie Swim. Στη λίστα των ακριβοπληρωμένων influencers του Instagram ακολουθούν, τρίτος, ο Λιoνέλ Μέσι με 1,38 εκατ. λίρες ανά χορηγούμενο ποστ, η Σελένα Γκόμεζ με 1,35 εκατ. λίρες το post, ενώ ο Ντουέιν Τζόνσον βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 1,33 εκατ. λίρες.

Η Κιμ Καρντάσιαν στην έκτη θέση κερδίζει 1,31 εκατ. λίρες, η Αριάνα Γκράντε στην 7η 1,3 εκατ. λίρες, η Μπιγιονσέ στην 8η θέση 1,08 εκατ. λίρες, η Κλόε Καρντάσιαν και η αδελφή της, Κένταλ Τζένερ, στην ένατη και δέκατη θέση, αντίστοιχα.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time στις 24/07/2023