Μαύρο στις ευρωπαϊκά κύπελλα για τη Γιουβέντους. Η UEFA επικύρωσε την ποινή αποκλεισμού ενός έτους από κάθε διοργάνωση για την ιταλική ομάδα με αντάλλαγμα το κλείσιμο της υπόθεσης για την παραποίηση των οικονομικών στοιχείων στους ισολογισμούς.

Ουσιαστικά πρόκειται για συμβιβασμό μεταξύ της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας και της Γιουβέντους , στην οποία επιβλήθηκε και πρόστιμο 20 εκατομμυρίων ευρώ, εκ των οποίων τα 10 εκατομμύρια υπόκεινται σε αναστολή και η απόφαση θα εφαρμοστεί σε περίπτωση υπέρβασης των προϋπολογισμών την τριετία 23-25. Η Γιουβέντους είχε τιμωρηθεί για τον ίδιο λόγο με αφαίρεση 10 βαθμών στο πρωτάθλημα ενώ τη θεση της της στο Conference League πήρε η Φιορεντίνα.

Αργεντινή

Στην Αργεντινή πανηγυρικό κλίμα στο γήπεδο Μονουμεντάλ για την πρωταθλήτρια Ρίβερ Πλέιτ νίκησε και τη Ρασίνγκ, καθώς προηγηθηκε με τον Μπελτράν στο 23′, ο Ντίαζ έβαλε δεύτερο γκολ στο 71ο λεπτό και η Ρασίνγκ μείωσε σε 2-1 που ήταν το τελικό σκορ με εκτέλεση φάουλ του Γκόμεζ στις καθυστερήσεις του ματς.
Στην πόλη Ροσάριο, η Ταγιέρες με φάουλ του Γκάρο στο 16′ απέκτησε πλεονέκτημα έναντι των γηπεδούχων Νιουελς Ολντ Μπόις, ωστόσο ο Ριάσκο με εκτέλεση πέναλτι έφερε τον αγώνα στο ισόπαλο 1-1.

Σαουδική Αραβία

Στη Σαουδική Αραβία ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβγαλε την αντιπαθητική πλευρά του χαρακτήρα του. Κατέβρεξε με μπουκάλι νερό εικονολήπτη και του ζήτησε να απομακρυνθεί από δίπλα του εκνευρισμένος από την ισοπαλία της Αλ Νασρ στη διοργάνωση του Champions Cup.