Κάτω από άκρα μυστικότητα η ΑΕΚ έκανε μια σούπερ κίνηση στο μεταγραφικό παζάρι. Ο Εζέκιελ Πόνσε έρχεται για να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης. Για την ακρίβεια ο 26χρονος επιθετικός επιστρέφει στην Ένωση. Συγκεκριμένα τη σεζόν 2018-19 αγωνίστηκε στην ΑΕΚ με τη μορφή του δανεισμού από τη Ρόμα και κυριολεκτικά τα «έσπασε». Σε 43 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έβαλε 21 γκολ, ενώ έδωσε και 4 ασίστ.

Η Έλτσε υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία και ο Πόνσε ήθελε να φύγει. Η ΑΕΚ είχε επαφές με την ισπανική ομάδα τις τελευταίες ημέρες και βρήκε τη χρυσή τομή στα 4.000.000 ευρώ, για να τον κάνει δικό της. Αναφορικά με τον 26χρονο Αργεντινό επιθετικό, που έχει και ισπανικό διαβατήριο, πιθανότατα θα υπογράψει συμβόλαιο 4 χρόνων με ετήσιες απολαβές που θα ξεπερνούν το 12. 000.000 ευρώ. Δηλαδή θα έχει ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια στην ομάδα. Αναμένεται σήμερα στην Αθήνα.

Μάλιστα έχει κάνει κανονικά προετοιμασία με την Έλτσε κι έρχεται έτοιμος να παίξει. Γι’ αυτό αναμένεται να δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή»