Με την απώλεια του Δημήτρη Αγραβάνη θα πορευτεί η Εθνική Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς ο 28χρονος φόργουορντ έθεσε τον εαυτό του εκτός για προσωπικούς λόγους.

Συγκεκριμένα, ο Αγραβάνης αποχώρησε μετά τη σημερινή προπόνηση και δεν θα βοηθήσει την προσπάθεια της Εθνικής στον δρόμο προς τις Φιλιππίνες.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ

«Ο Δημήτρης Αγραβάνης έθεσε εαυτόν εκτός Εθνικής Ανδρών για προσωπικούς λόγους και από σήμερα δεν θα είναι μέλος της στον δρόμο για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης, ενόψει του αγώνα με την Ιταλία για τουρνουά AEGEAN Ακρόπολις (19.45), ο Αγραβάνης αποχώρησε, ενώ εκτός 14άδας για την αποψινή αναμέτρηση θα είναι και ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης.

Στη διάθεση του Δημήτρη Ιτούδη για απόψε είναι οι Κώστας Παπανικολάου, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιώργος Παπαγιάννης, Μιχάλης Λούντζης, Ντίνος Μήτογλου, Λευτέρης Μποχωρίδης, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Δημήτρης Μωραΐτης, Βασίλης Τολιόπουλος, Τόμας Ουόκαπ, Μανώλης Χατζηδάκης και Γιώργος Τσαλμπούρης».

To πρόγραμμα της Εθνικής στις Φιλιππίνες

Υπενθυμίζεται ότι το Μουντομπάσκετ θα διεξαχθεί 25 Αυγούστου με 10 Σεπτεμβρίου σε Φιλιππίνες, Ιαπωνία και Ινδονησία.

Η Εθνική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει την Ιορδανία στον πρώτο της αγώνα (26/8) στις 11:45 ώρα Ελλάδας, ενώ οι αναμετρήσεις με ΗΠΑ (28/8) και Νέα Ζηλανδία (30/8) είναι προγραμματισμένα για τις 15:40.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του τρίτου ομίλου, που θα διεξαχθεί στη Μανίλα και συμμετέχει η Εθνική Ανδρών:

Σάββατο 26 Αυγούστου

Ιορδανία-Ελλάδα 11:45

ΗΠΑ-Νέα Ζηλανδία 15:40

Δευτέρα 28 Αυγούστου

Νέα Ζηλανδία-Ιορδανία 11:45

Ελλάδα-ΗΠΑ 15:40

Τετάρτη 30 Αυγούστου

ΗΠΑ-Ιορδανία 11:40

Ελλάδα-Νέα Ζηλανδία 15:40