Με τρία ματς ολοκληρώνεται το πρώτο τριήμερο αγώνων της Stoiximan Superleague με τους Άρη, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό να ρίχνονται στη μάχη για το πρωτάθλημα.

 

To πρόγραμμα:

ΟΦΗ-Άρης 19:30 (Cosmote Sports 1)

ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης (Novasports Prime)

Ολυμπιακός-Πανσερραϊκός 22:00 (Cosmote Sports 1)

 

Η αυλαία της Κυριακής (20/08) ανοίγει με τον ΟΦΗ που υποδέχεται τον Άρη στο Γεντί Κουλέ (19:30, Cosmote Sports 1) με στόχο αμφότεροι να μπουν με το δεξί στο πρωτάθλημα. Οι Κρητικοί προέρχονται από την ισοπαλία κόντρα στη Φιορεντίνα (1-1) εκτός έδρας και θέλουν να μπουν δυναμικά στα επίσημα ματς.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας υπολογίζει σε όλα του τα... όπλα καθώς στην αποστολή βρίσκονται οι: Μανδάς, Χριστογεώργος, Μαρινάκης, Λάρσον, Αμπαντά, Θοράρινσον, Γιαννούλης, Λαμπρόπουλος, Πασαλίδης, Βούρος, Καρώ, Γκαγιέγος, Μεγιάδο, Μπάκιτς, Νέιρα, Τοράλ, Ριέρα, Μπιφουμά, Μοσκέρα, Ντίκο και Φελίπε.

Από την άλλη ο Άρης προέρχεται από τον αποκλεισμό από την Ντιναμό Κιέβου στα πέναλτι, βλέποντας το όνειρο της Ευρώπης να σβήνει... νωρίς. Όσον αφορά τα πλάνα του Τερζή, τόσο ο Κουέστα όσο και ο Μπράμπετς επέστρεψαν στη διάθεσή του και είναι κανονικά στην αποστολή.

Αναλυτικά: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Μοντόγια, Οντουμπάτζο, Φεράρι, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ζουλ Νταρίντα, Τζούρασεκ, Ρουπ, Πάβιτσιτς, Ντουκουρέ, Πάλμα, Μενέντες, Κάρσλον, Μορέν, Θαμόρα, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης ενώ εκτός αυτής είναι ο τιμωρημένος Ματαρίτα, ο τραυματίας Σαβέριο και οι παροπλισμένοι Γκρέι, Φατόρε, Αηδόνης.

Στη συνέχεια στις 20:00 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης έχοντας τον άερα της πρόκρισης από την Χάιντουκ Σπλιτ προς τα play-offs του Conference League και θέλει να μπει στο πρωτάθλημα με το... δεξί.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεση του για τουλάχιστον 1,5 μήνα τον Φελίπε Σοάρες λόγω τραυματισμού ενώ η αποστολή περιέχει αρκετές αλλαγές, καθώς δεν θα έχει μαζί του τους Κουλιεράκη, Κεντζιόρα, Νάρεϊ. Συγκεκριμένα: Σάστρε, Γιαξής, Ρικάρντο και η αποστολή του είναι η εξής: Ζ. Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Εκόνγκ, Νάσμπεργκ, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Μπάμπα, Σβαμπ, Οζντόεφ, Γιαξής, Μουργκ, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Ρικάρντο, Α. Ζίβκοβιτς, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

Από την άλλη ο Αστέρας Τρίπολης είναι «πάνοπλος» και με όλα τα μεταγραφικά αποκτήματά του στην αποστολή για την Τούμπα. Αναλυτικά: Παπαδόπουλος, Σγουρής, Γραμματικάκης, Γκαρθία, Χουχούμης, Καρμόνα, Ατιένθα, Καστάνιο, Αλβάρες, Γκροζντάνιτς, Ζουκάνοβιτς, Μπαρτόλο, Ρεγκίς, Μάντζης, Καλτσάς, Ζουγλής.

Τέλος ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί απέναντι στον νεοφώτιστο Πανσερραϊκό στις 22:00, με τους Πειραιώτες να έχουν προκριθεί με buzzer-beater κόντρα στην Γκενκ και να έχουν εξίσου υψηλή ψυχολογία. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν ανακοίνωσε αποστολή καθώς θα έχει μαζί του όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές και ανάμεσα τους ίσως βρίσκονται και οι Σκάρπα και Μπρνιτς.

Από την άλλη η ομάδα των Σερρών έχει αρκετές απουσίες καθώς θα λείψουν οι Καρασαλίδη, Οικονόμου, Δεληγιαννίδη, Τσομπανίδη, Παπαβασιλείου, Μπεργκστρομ, Ανάκογλου, Κολομπίνο, Μορέιρα και Παντεκίδης.

Από την άλλη στην αποστολή βρίσκονται κανονικά οι: Χοβά, Κατσίκα, Τσιλιγγιρης, Αυλωνίτη, Γκοτζαμανίδη, Πεταυράκη, Χάγιεκ, Πηλέα, Τσαγκαλίδη, Ντάνκερλαι, Θυμιάνη, Στάϊκο, Στίνα, Τομάς, Χατζηστραβό,Ουεντραόγκο, Μούργο, Μασκανάκη, Σοφιανό, Γούλερι, Αλεξιτς και Μπαϊροβιτς

Πηγή: gazzetta.gr