Στην Μπασακσεχίρ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ουσεϊνού Μπα.

Ο Σενεγαλέζος κεντρικός οπισθοφύλακας παραχωρήθηκε δανεικός στην τουρκική ομάδα από τον Ολυμπιακό, όπου αγωνιζόταν τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Λίγο μετά την ανακοίνωση της μετακίνησής του στην Μπασακσεχίρ, ο Μπα ανάρτησε στα social media το «αντίο» του στην ομάδα που τον ανέδειξε.

O Αφρικανός στόπερ «έγραψε» 113 συμμετοχές με την «ερυθρόλευκη» φανέλα, πέτυχε ένα γκολ και ήταν συγκλονιστικός στην ιστορική πρόκριση επί της Άρσεναλ, στους «32» του Europa League. Την ανάρτηση του Μπα σχολίασε πλήθος συμπαικτών του στον Ολυμπιακό, αλλά ακόμη και ο Μίτσελ, ο οποίος ήταν προπονητής του την περσινή σεζόν.

Η ανάρτηση

«Αγαπημένη μου οικογένεια του Ολυμπιακού. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να αποτυπώσω σε γραπτό λόγο όσα σημαίνετε για μένα και όλες τις εκπληκτικές στιγμές που μοιραστήκαμε μαζί τα τελευταία χρόνια. Να ξέρετε πως θα φυλάω σαν θησαυρό και στην καρδιά μου κάθε μέρα που πέρασα σε αυτό το τρομερό club και να ξέρετε πως πάντα έδινα ότι είχα στην ομάδα και για τους απίστευτους φιλάθλους μας. Νιώθω τιμή που φόρεσα τη θρυλική φανέλα του Ολυμπιακού και σας εύχομαι κάθε επιτυχία για τη σεζόν. Σας αγαπώ και θα είμαι πάντα Ολυμπιακός».

View this post on Instagram

A post shared by Ousseynou Ba (@usheynu_ba)