Γκαλά υψηλού βεληνεκούς και επιπέδου πραγματοποιείτο το βράδυ του Σαββάτου, 16 Σεπτεμβρίου, στον Αστέρα Βουλιαγμένης, προς τιμή του Βασίλη Σπανούλη. Ο νυν προπονητής του Περιστερίου, επίδοξος της εθνικής ομάδας και θρύλος των Αμαρουσίου, Παναθηναϊκού, Χιούστον Ρόκετς και Ολυμπιακού, θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο στο φιλικό που θα δώσει με την Αρμάνι Μιλάνο η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού την Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου, στις 20:00 στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο του οποίου θα αποσύρει και τη φανέλα του. 



Στο γκαλά, όπου ο Σπανούλης έφτασε με τη σύζυγό του, Ολυμπία Χοψονίδου, και τα παιδιά τους, έδωσαν το «παρών» πολλοί εκπρόσωποι του αθλητισμού, ενώ ο Ολυμπιακός είχε παρουσία τόσο με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά, όσο και με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη. Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι ήταν επίσης παρόντες, όπως και ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος. Το ίδιο και ο Νίκος Λεπενιώτης, γενικός διευθυντής της ΚΑΕ. Επίσης, την ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκπροσώπησε ο πρόεδρός της, Νίκος Παρθενόπουλος, ενώ παρευρέθηκε και η υφυπουργός Παιδείας, Δόμνα Μιχαηλίδου. 

Επίσης, παρουσία έδωσαν ο προπονητής της Αρμάνι, Έτορε Μεσίνα, ο Παναγιώτης Φασούλας, ο Νίκολα Βούιτσιτς, ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα, ο Νίκολα Μίροτιτς, ο Γιάννης Μπουρούσης, ο Πέρο Άντιτς,  ο Σάσα Βεζένκοφ με τη σύντροφό του, πολίστρια του Ολυμπιακού, Νικόλ Ελευθεριάδου, ο Κώστας Παπανικολάου, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο Μιχάλης Λούντζης, ο Μουσταφά Φαλ, ο Αϊζάια Κάνααν και ο Σακίλ ΜακΚίσικ με τη σύντροφό του, Μπέριλ,  ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, αλλά και οι παλιοί συμπαίκτες του στην Εθνική αλλά και στον Παναθηναϊκό, όπως και αντίπαλοί του όταν πήγε στον Ολυμπιακό, Κώστας Τσαρτσαρής και Δημήτρης Διαμαντίδης. Ο Θοδωρής Παπαλουκάς ήταν επίσης εκεί, όπως και φυσικά ο κουμπάρος του, Νίκος Ζήσης και ο τελευταίος Πολυδεύκης του, Γιώργος Πρίντεζης. 


Spanoulis_Legend_51
Spanoulis_Legend_50
Spanoulis_Legend_49
Spanoulis_Legend_48
Spanoulis_Legend_47
Spanoulis_Legend_45
Spanoulis_Legend_44
Spanoulis_Legend_43
Spanoulis_Legend_42
Spanoulis_Legend_41
Spanoulis_Legend_40
Spanoulis_Legend_39
Spanoulis_Legend_38
Spanoulis_Legend_36
Spanoulis_Legend_35
Spanoulis_Legend_33
Spanoulis_Legend_32
Spanoulis_Legend_31
Spanoulis_Legend_30
Spanoulis_Legend_29
Spanoulis_Legend_28
Spanoulis_Legend_27
Spanoulis_Legend_26
Spanoulis_Legend_25
Spanoulis_Legend_24
Spanoulis_Legend_23
Spanoulis_Legend_22
Spanoulis_Legend_21
Spanoulis_Legend_20
Spanoulis_Legend_19
Spanoulis_Legend_18
Spanoulis_Legend_17
Spanoulis_Legend_16
Spanoulis_Legend_15
Spanoulis_Legend_14
Spanoulis_Legend_13
Spanoulis_Legend_12
Spanoulis_Legend_11
Spanoulis_Legend_10
Spanoulis_Legend_9
Spanoulis_Legend_8
Spanoulis_Legend_7
Spanoulis_Legend_6
Spanoulis_Legend_5
Spanoulis_Legend_4
Spanoulis_Legend_3
Spanoulis_Legend_2
Spanoulis_Legend_1