Δεύτερη αγωνιστική για τη Euroleague και ο Ολυμπιακός, υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα (13/10, 21:15 – Novasports 4), μετά το τεράστιο διπλό στο ΟΑΚΑ, με στόχο το 2 στα 2, παρά τις απουσίες.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στο σημερινό παιχνίδι απέναντι στους «Καταλανούς», καλείται να διαχειριστεί τις απουσίες των Λουκ Σίκμα, Σακίλ ΜακΚίσικ και Γουίλιας – Γκος που δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους.

Αντίθετα, κανονικά στη δωδεκάδα των νταμπλούχων Ελλάδας βρέθηκε ο Φαλ, μετά τον τελικό του Super Cup κόντρα στον Παναθηναϊκό, καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και προπονήθηκε κανονικά, ενώ για πρώτη φορά στη δωδεκάδα συμπεριλήφθηκε και ο Ίγκνας Μπραζντέικις.

Με την επιστροφή του Φαλ ο Μπαρτζώκας θα μπορέσει να «ματσάρει» σε μεγάλο βαθμό το μέγεθος της Μπαρτσελόνα κοντά στο καλάθι, με την παρουσία των Γουίλι Ερνανγκόμεθ και Βέσελι να ξεχωρίζει.

Στο πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι μέσα στη σεζόν ο Ολυμπιακός αναμένεται να έχει θερμή υποστήριξη στο γεμάτο ΣΕΦ, με ελάχιστα εισιτήρια να απομένουν διαθέσιμα.

Πηγή: to10.gr