Μπορεί το παιχνίδι να έληξε 0-1 όμως ο διαιτητής … το προσπέρασε και έγραψε διαφορετικό σκορ στο φύλλο αγώνα. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχουν συμβεί τα πάντα, έρχεται ένας διαιτητής της Γ' εθνικής να γράψει λάθος το τελικό σκορ στο φύλλο αγώνα και αναθεωρείς!

Πόσο απίθανο είναι ένας διαιτητής να γράψει το τελικό αποτέλεσμα ενός παιχνιδιού, 0-0 στο φύλλο αγώνα, ενώ το ματς έχει λήξει 0-1;

Στην Ελλάδα καθόλου απίθανο όπως αποδείχθηκε από την αναμέτρηση για τη Γ’ εθνική, ανάμεσα στα Τρίκαλα και τον Αστέρα Πετρίτη.

Τα Τρίκαλα φιλοξένησαν τον Αστέρα Πετρίτη για την 6η αγωνιστική της Γ’ εθνικής και γνώρισαν την ήττα – έκπληξη, με γκολ που δέχθηκαν στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Ο διαιτητής του παιχνιδιού, στο φύλλο αγώνα που συμπλήρωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης έγραψε πως το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 0-0.

Λάθη συμβαίνουν, όχι σε τέτοιο βαθμό βέβαια, με τα Τρίκαλα να δημοσιεύουν το φύλλο αγώνα και να σχολιάζουν:

 « Για τον ρεφ το ματς έληξε …0-0! Σύμφωνα πάντως με τον διαιτητή του αγώνα ΑΟ Τρίκαλα-Αστέρας Πετριτή , Χρήστο Αγρίμη, το ματς έληξε ισόπαλο 0-0. Σίγουρα πρόκειται για λάθος βέβαια, αλλά στο Φύλλο Αγώνα έγραψε τελικό αποτέλεσμα 0-0! Δεν αναγράφεται επίσης ο σκόρερ του αγώνα. Τον έπιασε τρικυμία…».

 

Για τον ρεφ το ματς έληξε ...0-0! Σύμφωνα πάντως με τον διαιτητή του αγώνα ΑΟ Τρίκαλα-Αστέρας Πετριτή , Χρήστο Αγρίμη,...

Δημοσιεύτηκε από Αθλητικός Oμιλος Τρίκαλα στις Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2023

Πηγή: to10.gr