Στις 28 Οκτωβρίου, όταν η Μπαρτσελόνα θα φιλοξενήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Clasico του ισπανικού ποδοσφαίρου, οι Καταλανοί θα αγωνιστούν με φανέλες όπου το λογότυπο -του κύριου χορηγού τους-Spotify, θα αντικαταστήσει η διάσημη «γλώσσα» του θρυλικού συγκροτήματος των Ρόλινγκ Στόουνς.

Αυτό έχει συμβεί σε άλλες δύο περιπτώσεις στο πλαίσιο της συνέργειας μεταξύ του συλλόγου και της υπηρεσίας μουσικής. Η πρώτη φορά ήταν στο Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα (3-1) στις 16 Οκτωβρίου 2022, όπου θέση στη φανέλα πήρε η κουκουβάγια του Όμπρεϊ Ντρέικ Γκράχαμ (Drake) και η δεύτερη με το «Motomami» της Ροσαλία  στο Clasico της 19ης Μαρτίου, στο οποίο η Μπαρτσελόνβα κέρδισε με 2-1.
 

Η γυναικεία ομάδα της Μπαρτσελόνα θα φορέσει την ίδια φανέλα

Η  γυναικεία ομάδα της Μπαρτσελόνα θα φορέσει την ίδια φανέλα στον αγώνα πρωταθλήματος με τη Σεβίλλη την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στο στάδιο «Γιόχαν Κρόιφ».  «Είμαστε τεράστιοι οπαδοί του ποδοσφαίρου και είμαστε ευγνώμονες που το Spotify έφερε το λογότυπο της γλώσσας στη φανέλα της Μπαρτσελόνα για να γιορτάσουν την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ, "Hackney Diamonds"», ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους οι Ρόλινγκ Στόουνς.