Το κεντρικό πρόσωπο του ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, ήταν ο γιατρός του αγώνα. Ο κ. Χρήστος Γώγος από τη στιγμή που ο παίκτης του Παναθηναϊκού, Χουάν Κάρλος "Χουάνκαρ" βρέθηκε στα αποδυτήρια μετά τον τραυματισμό του από την κροτίδα, βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Μόνο που ο κ. Γώγος από ένα σημείο και μετά έγινε ο νούμερο ένα στόχος των διαρροών του Παναθηναϊκού, καθώς οι πράσινοι ισχυρίστηκαν ότι άλλαξε την γνωμάτευση του και έκρινε πως ο Ισπανός αριστερός μπακ δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα που να καθιστούσε αναγκαία τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Τι έγραψε στο twitter o Παναθηναϊκός πριν την διακοπή του ντέρμπι

Μάλιστα οι πράσινοι έφτασαν στο σημείο να «τουιτάρουν» στον επίσημο λογαριασμό τους μία φωτογραφία του κ. Γώγου δίπλα στον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη κι άλλη μία από την τιμητική πλακέτα που του απένειμαν οι βετεράνοι του Ολυμπιακού. Μόνο που αυτή η κίνηση εξέθεσε ανεπανόρθωτα τους πράσινους καθώς ο Χρήστος Γώγος όπως αποδεικνύεται από τους προσωπικους του λογαριασμούς στα social media είναι οπαδός του Παναθηναϊκού!


____________2023-10-22__11_34_02___
____________2023-10-22__11_34_47___