Λίγο πριν τη νίκη του επί του Τιμ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναφέρθηκε στο τουρνουά της Βιέννης και την … απειλή της Πάουλα Μπαντόσα για να τα πάει καλά εκεί.

Η Μπαντόσα δεν βρίσκεται κοντά του στη Βιέννη λόγω υποχρεώσεων, αλλά εξέφρασε την επιθυμία να επισκεφτεί τον Στέφανο αν παραμείνει εκεί μέχρι την Τετάρτη, καθώς λατρεύει την πόλη.

«Η Πάουλα μου είπε “κοίτα να παίξεις καλά γιατί η Βιέννη είναι πολύ όμορφη, ώστε να μπορέσω να έρθω να σε δω”», είπε ο Στέφανος που επεκτάθηκε λίγο παραπάνω στη σχέση τους.

«Ακόμη και να μην ήμασταν τενίστες, νομίζω, πως θα βρίσκαμε την αγάπη και το πάθος ο ένας για τον άλλον. Απλά έτυχε να έρθει μέσω του τένις. Οι γονείς μου γνωρίστηκαν μέσω του τένις. Είναι μια εύκολη σχέση αγάπης. Ανήκουμε ο ένας στον άλλον. Είναι από τα σπάνια πράγματα. Δεν θέλω να ακουστώ κλισέ, αλλά είναι η αλήθεια. Είναι δύσκολο να βρεις κάποιον να σε καταλαβαίνει» τόνισε.

Ο τίτλος με τον αδερφό του Πέτρο

Ο Τσιτσιπάς αναφέρθηκε και στην κατάκτηση του τίτλου στο διπλό της Αμβέρσας, με τον αδερφό του, Πέτρο.

«Ποιος θα το πίστευε πως θα κατακτούσα έναν τίτλο με τον Πέτρο; Δεν το φανταζόμασταν… Παίζαμε κάποια παιχνίδια για το σιρκουΐ μέσα στη σεζόν, αλλά ποτέ δεν νιώθαμε πως θα μπορούσαμε να πάρουμε έναν τίτλο. Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη και μακάρι να επωφεληθούμε από αυτό και να συνεχίσουμε», είπε ο Έλληνας πρωταθλητής που σχολίασε για την αντίδραση των γονιών του μετά την κατάκτηση του τίτλου..