Ένα απίστευτο “θρίλερ” ζει τις τελευταίες ώρες ο Λουίς Ντίαζ της Λίβερπουλ, καθώς από τις αρχές της Κολομβίας έγινε γνωστό ότι απήχθησαν οι γονείς του.

Άγνωστοι φαίνονται σε βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου να ακολουθούν με μηχανάκι το αυτοκίνητο των γονιών του Ντίαζ και να το ακινητοποιούν, για να απαγάγουν στη συνέχεια υπό την απειλή όπλων, τον πατέρα και τη μητέρα του ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ.


Η αστυνομία ελευθέρωσε τη μητέρα του Λουίς Ντίαζ

Ωστόσο, η αστυνομία στην Κολομβία κατάφερε λίγο αργότερα να ελευθερώσει τη μητέρα του Λουίς Ντίαζ, Σιλένις Μαρουλάντα, η οποία και εμφανίστηκε στη συνέχεια “παγωμένη” μπροστά στους συγγενείς της, αφού ο σύζυγός της Λουίς Μανουέλ Ντίαζ παραμένει στην κατοχή των απαγωγέων.

Ο κυβερνήτης της περιοχής Γκουαχίρα στην Κολομβία, όπου έλαβε χώρα το γεγονός, Ντιαλά Γουίλτσις, απηύθυνε έκκληση για να αφεθεί ελεύθερος ο πατέρας του Ντίαζ, αλλά ακόμη δεν υπάρχει κάποιο νεότερο για τη δική του κατάσταση.

Η αγωνία παραμένει έτσι και στο εσωτερικό της Λίβερπουλ, με την αστυνομία στην Κολομβία πάντως να δίνει στη δημοσιότητα και τα video της απαγωγής για την αναγνώριση των δραστών και την επίλυση της υπόθεσης το συντομότερο δυνατό.

*Εξωτερική φωτογραφία: Reuters