Ο Στέφανος Τσιτσιπάς  είπε "αντίο" στο Paris Masters 1000 μετά από ένα πολύ μεγάλο αγώνα κόντρα στον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ στα ημιτελικά της διοργάνωσης χάνοντας με 2-1 σετ, με την αγωνία να χτυπάει...κόκκινο αφού τα τελευταία δύο σετ κρίθηκαν στο tie break!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκίνησε άσχημα το ματς, καθώς δέχθηκε μπρέικ από τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, o οποίο έφτασε εύκολα στο 6-3 και το 1-0 στα σετ και τον αγώνα.

Στο δεύτερο σετ, η “μάχη” ήταν μεγαλύτερη, με τον Τσιτσιπά να φθάνει το ματς μέχρι το 4-4 και εκεί να “σβήνει” δύο μπρέικ πόιντ του Ντιμιτρόφ για να κάνει το 5-4 και να πάρει οριακό προβάδισμα για το δεύτερο σετ. Ο Βούλγαρος είχε απαντήσεις. όμως στη συνέχεια και το σετ οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ, όπου ο κορυφαίος έκανε...ότι ήθελε και με 7-1 έφθασε στο 7-6 και ισοφάρισε σε 1-1 σετ τον ημιτελικό.

Όλα κρίθηκαν στο τρίτο και καθοριστικό σετ, όπου ο Τσιτσιπάς είχε τέσσερα μπρέικ πόιντ, αλλά δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί κανένα από αυτά και ο Ντιμιτρόφ κράτησε το σερβίς του μέχρι το τέλος. Το ίδιο έκανε όμως και ο Τσιτσιπάς, με αποτέλεσμα και το τρίτο σετ να οδηγηθεί σε τάι μπρέικ. Εκεί ο Ντιμιτρόφ αιφνιδίασε τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα και με δύο μίνι μπρέικ έφθασε στο 3-0, για να “κλείσει” το γκέιμ με 7-3 και να πάρει το σετ με 7-6 και το παιχνίδι με 2-1 σετ. Πανηγύρισε έτσι και την πρόκριση στον τελικό του Paris Masters για πρώτη φορά στην καριέρα του, ενώ ο Τσιτσιπάς αποκλείστηκε στα ημιτελικά.