Ο Ολυμπιακός γνώρισε πολύ βαριά ήττα στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” από τον ΠΑΟΚ με 2-4 για τη 10η αγωνιστική της Super League 1.

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ήταν ιδιαίτερα επιθετικοί από του ξεκίνημα του αγώνα, με την ομάδα του Λουτσέσκου να “χτυπάει” στους κενούς χώρους της άμυνας των Πειραιτών. Ο Ζίβκοβιτς άνοιξε το σκορ από το πρώτο ημίχρονο και στη συνέχεια, ο Τόμας με δύο γκολ και ο Οζντόεφ με ένα ακόμη, “σφράγισαν” την σπουδαία νίκη της ομάδας τους.







Στα τελευταία λεπτά ο Ολυμπιακός πέτυχε δύο γκολ με τους Φορτούνη (86’) και Μασούρα (90+8’), με τους Ερυθρόλευκους να μειώνουν σε 4-2, που ήταν και το τελικό σκορ. Μετά το αποψινό αποτέλεσμα, ο Ολυμπιακός έμεινε στους 21 πόντους, ενώ ο ΠΑΟΚ ανέβηκε στους 20.


Oι συνθέσεις των ομάδων


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Πορόσο, Ρέτσος, Κίνι (65' Σολμπάκεν), Αλεξανδρόπουλος (46' Μασούρας), Καμαρά, Έσε, Ποντένσε (73' Σκάρπα), Φορτούνης, Ελ Κααμπί (72' Γιόβετιτς).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ (90' Τσιγγάρας), Οζντόεφ (89' Σβαμπ), Μουργκ, Ζίβκοβιτς, Τάισον (73' Κωνσταντέλιας), Τόμας (82' Ντεσπόντοφ).