Ο κόουτς του ΠΑΟΚΡαζβάν Λουτσέσκου, μίλησε στην Cosmote TV για το παιχνίδι και την ιστορική επί του Ολυμπιακού νίκη με σκορ 2-4 για τη 10η ημέρα της Stoiximan Super League και κράτησε χαμηλούς τόνους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου


«Αντίδραση, μη αντίδραση. Δεν θέλω να μιλήσω για αντίδραση γιατί ήταν μια ήττα σε 19 παιχνίδια. Δώσαμε όλα τα παιχνίδια κάτω από μεγάλη πνευματική πίεση. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε ούτε ένα λάθος γιατί θα μέναμε εκτός Ευρώπης. Όλοι οι άλλοι έχασαν στα προκριματικά και είχαν κάτι άλλο να περιμένουν και είναι στην Ευρώπη. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όχι για την αντίδραση».

Για το πως διέγραψε ο ΠΑΟΚ την ήττα από την ΑΕΚ, ο κ. Λουτσέσκου είπε: «Αν ρωτήσετε άλλη μια φορά θα φύγω. Η ζωή είναι τώρα. Τι θα κάνουν στον Ολυμπιακό; Επειδή έχασαν 4-2 θα τα παρατήσουν. Θα τελειώσει ο κόσμος; Παίξαμε κόντρα σε μια ποιοτική ομάδα που κέρδισε πριν από 10 ημέρες την Γουέστ Χαμ, η οποία εκπροσωπεί το βρετανικό ποδόσφαιρο. Κοντρολάραμε όλες τις δύσκολες στιγμές. Το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο. Είχαμε την εξυπνάδα να γυρίσουμε τη μπάλα, δεν ήταν καθόλου εύκολο το παιχνίδι».