Nτεμπούτο με το...δεξί έκανε Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ο οποίος κράτησε ανέπαφη την εστία του με τη Νότιγχαμ Φόρεστ να νικά με 2-0 και να βάζει τέλος στο αήττητο σερί της Άστον Βίλα. Ήττα και για την Άρσεναλ, η πρώτη της σεζόν, με 1-0 από τη Νιουκάστλ. Στη Γερμανία, ο Χάρι Κέϊν συνεχίζει την απόσβεση της μεταγραφής του με χατ τρικ στο ντέρμπι κόντρα στη Ντόρτμουντ.

Θρίαμβος της Μπάγερν στο "Der Klassiker"

Μέχρι και σέλφι για το χατίρι φωτογράφου έβγαλε ο Χάρι Κέιν στη Βεστφαλία όπου η Μπάγερν για ακόμη μια φορά διέλυσε τη Ντόρτμουντ. 4-0 με χατ τρικ του Άγγλου επιθετικού. Οι Βαυαροί έβαλαν το πρώτο γκολ με τον Ουπαμεκανό στο 4ο λεπτό και επιβεβαίωσαν την κυριαρχία τους με το 2-0 από τον Κέιν πριν το δεκάλεπτο. Ο 30χρονος Άγγλος φορ ανέβασε το σκορ στο 3-0 μετά από 72′ λεπτά αγώνα και πανηγύρισε το τελικό 4-0 με το τρίτο προσωπικό εφετινό χατ τρικ στις καθυστερήσεις. Θρίαμβος για τη Μπάγερν τέσσερις ημέρες μετά το σοκ αποκλεισμού στο κύπελλο.

Στην Αγγλία, πρώτη ήττα για την Άρσεναλ στην Premier League στο γήπεδο της Νιούκαστλ. Ο αγώνας έληξε 1-0 υπέρ της γηπεδούχου με σκόρερ τον Άντονι Γκόρντον στο 64ο λεπτό κι ενώ η φάση τέθηκε στο μικροσκόπιο του VAR για τέσσερις πιθανές παραβάσεις πριν την επιβεβαίωση του γκολ. Νιούκαστλ – Αρσεναλ 1 – 0.

Στο Νότιγχαμ, χειροκροτήματα και αγκαλιές για την τρίτη νίκη της Φόρεστ στο πρωτάθλημα στο ντεμπούτο του Οδυσσέα Βλαχοδήμου με αντίπαλο την Άστον Βίλα. Ιδανικό ξεκίνημα για τη γηπεδούχο το γκολ του Νιγηριανού ‘Εινα στο 5ο λεπτό , 2-0 τελικό σκορ με το σουτ του Μανγκαλά στο 47′. Ο Μαρτίνες απομάκρυνε την μπάλα ξεκάθαρα εντός εστίας, 15 βαθμοί για τη Νότιγχαμ στο πρωτάθλημα.

Στην Ιταλία, σπουδαία νίκη για την πρωτοπόρο Ίντερ στο Μπέργκαμο επί της Αταλάντα. Ο Toύρκος Τσαλχάνογλου ευστόχησε σε πέναλτι για το 1-0 στο 40′ και ο Λαουτάρο Μαρτίνες «υπέγραψε» το καταπληκτικό 2 – 0 στο 57ο λεπτό. Η γηπεδούχος Αταλάντα αρκέστηκε στη μείωση του σκορ, το τελικό 2-1 με το γκολ του Σκαμάκα στο 61’.

Στο Μιλάνο, πατατράκ για τη Μίλαν. Ήττα 1-0 από την Ουντινέζε με πέναλτι του Περέιρα στο 63. Παρθενική νίκη για την ομάδα του Ούντινε στο πρωτάθλημα.

Στην Ισπανία, απόδραση για τη Μπαρτσελόνα από το Σαν Σεμπάστιαν. Νίκη 1-0 επί της Σοσιεδάδ με σκόρερ τον Αραούχο στις καθυστερήσεις και την έγκριση του VAR για την «νομιμότητα» της φάσης.