Ο Κώστας Τσιμίκας μοίρασε τις πρώτες ασίστ στο 3-0 της Λίβερπουλ με τη Μπρέντφορντ, στη δέκατη εμφάνισή του για φέτος στην Premier League. Aπό τα υπόλοιπα ματς που ξεχώρισαν το Σαββατοκύρικο, η Μπενφίκαεπιβλήθηκε της Σπόρτιγκ σκοράροντας δύο γκολ μετά το 90', ενώ ο Λεβαντόφσκι έκανε την ανατροπή για τη Μπαρτσελόναστο ματς απέναντι από την Αλαβές, ενώ στην αναμέτρηση που έκλεψε την παράσταση, Τσέλσι και Σίτι προσέφεραν απολαυστικό θέαμα, με σκορ 4-4.

Ματς διαφήμιση στο Λονδίνο

Σε ένα ματς που ήταν… διαφήμιση για του ποδοσφαίρου, η Σίτι έκανε το 1-0 στο Στάμφορντ Μπριτζ με πέναλτι του Χάαλαντ. Στην συνέχεια η Τσέλσι ισοφάρισε με τον Τιάγκο Σίλβα στο 29′ και πέρασε μπροστά στο 37ο λεπτό με τον Στέρλινγκ.

Οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια με τον Ακάντζι να γράφει το 2-2 για τους «Πολίτες». Οι παίκτες του Γκουαρδιόλα μπήκαν δυνατά και στο δεύτερο μέρος και έκαναν την ανατροπή με το γκολ του Χάαλαντ στο 47′, με του γηπεδούχους όμως να ισοφαρίζουν με το γκολ του Τζάκσον στο 67′ για το 3-3. Η πρωτοπόρος της βαθμολογίας πήρε ξανά το προβάδισμα με τον Ρόντρι στο 86′, οι γηπεδούχοι απάντησαν ξανά με τον Πάλμερ στο 90+5 να διαμορφώνει το τελικό 4-4.

Τσιμίκας πρωταγωνιστής


Η Λίβερπουλ επέστρεψε στις νίκες κόντρα στη Μπρέντφορντ , με τον Σαλάχ να γράφει το 1-0 στο 39′. Στο δεύτερο μέρος ο Κώστας Τσιμίκας πρωταγωνίστησε, φτιάχνοντας το 2-0 για τον Αιγύπτιο επιθετικό στο 62′ αλλά και το τελικό 3-0 για τον Ντιόγκο Ζότα στο 74′.

Ανατροπές για "Μπάρτσα" και Μπενφίκα


Στην Ισπανία ο Σάμου πάγωσε το Μονζουίκ στο 18ο δευτερόλεπτο ανοίγοντας το σκορ για την Αλαβές. Η Μπαρτσελόνα άλλαξε την εικόνα της και με δύο γκολ του Λεβαντόφσκι στο 53’και το 78′ έκανε την ανατροπή με την οποία βρίσκεται στο – 4 από την πρωτοπόρο Τζιρόνα.

Η Ίντερ για 43 λεπτά δυσκολευόταν κόντρα στη Φροζινόνε, όμως της αρκούσε μια στιγμή ποδοσφαιρικής μαγείας του Φεντερίκο Ντι Μάρκο για πάρει το προβάδισμα. Με το πέναλτι του Τσαλχάνογλου, οι νερατζούρι έκαναν το 2-0 και παρέμειναν στην κορυφή του καμπιονάτο, στο +2 από τη Γιουβέντους.

Ασύλληπτα πράγματα και στο ντέρμπι της Λισαβόνας, με τη Σπόρτινγκ να προηγείται με το γκολ του Γκιοκέρε, όμως του Αετούς να κρατούν το καλύτερο για τις καθυστερήσεις. Στο 90+4 ο Νέβες ισοφάρισε σε 1-1 και τρία λεπτά αργότερα ο Τένγκστεντ έδωσε τη νίκη στη Μπενφίκα που την ανεβάζει στην κορυφή.