Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, παραχώρησε συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στη "Marca" κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον οποίο χαρακτήρισε με τα καλύτερα λόγια. 

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μίλησε για έναν άνθρωπο με πολύ χάρισμα και γνώση ότι παίρνει τις σωστές αποφάσεις τη σωστή στιγμή. "Είναι ένας άνθρωπος με πολύ χάρισμα, αυτός και όλο το διοικητικό σώμα, είναι ο πρώτος οπαδός του Ολυμπιακού, νιώθει πολλά για το σύλλογο και η συνύπαρξη είναι παραγωγική. Είμαστε και οι δύο ιδιοσυγκρασιακοί, και του είμαι ευγνώμων για αυτή την ευκαιρία" είπε αρχικά για τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

"Ένας επιτυχημένος πρόεδρος στον επιχειρηματικό κόσμο, με εταιρείες πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, ένας πολίτης του κόσμου, που εκτός από εμάς κατέχει τη Νότιγχαμ Φόρεστ και άλλες εταιρείες τεράστιου μεγέθους. Αυτή η επιτυχία έχει να κάνει με την εξυπνάδα, την αποφασιστικότητα, το χάρισμα και το να ξέρεις πώς να παίρνεις τις σωστές αποφάσεις τη σωστή στιγμή, που είναι αυτό που κάνει τη διαφορά», υποστήριξε o Ντιέγκο Μαρτίνεθ για τον Βαγγέλη Μαρινάκη.