Ένα φανταστικό στη Σαουδική Αραβία ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε ένα φανταστικό γκολ στη νίκη της Αλ Νασρ, την ίδια ώρα εκτός συνόρων ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι της Πρέμιερ, Σίτι-Λίβερπουλ. Στην Ισπανία η Μπαρτσελόνα άφησε βαθμό στο ΒαγιέκαςΣτη Σαουδική Αραβία ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε το γκολ της χρονιάς στο πρωτάθλημα για την Αλ Νασρ. Με απαράμιλλης κλάσης ψηλοκρεμαστό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 επί της Αλ Ακχ-ντούντ, η μπάλα πήρε «μαγική» τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα . Ο 38χρονος Πορτογάλος σταρ και πρώτος σκόρερ στη διοργάνωση νωρίτερα πανηγύρισε εξίσου υπέροχο γκολ, το 2-0 για την ομάδα του. Το 1 – 0 της γηπεδούχου έγινε από τον Αλ Να-γιέι, στο πρώτο ημίχρονο.

Ισπανία: Το μήνυμα συμπαράστασης στον Γκάβι αποτέλεσμα 1-1.

Στην Ισπανία οι παίκτες της Μπαρτσελόνα παρατάχθηκαν με μήνυμα συμπαράστασης στον Γκάβι, καθώς ο 19χρονος είναι εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν λόγω σοβαρού τραυματισμού. Αγώνας με τη Βαγιεκάνο στη Μαδρίτη όπου οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με φοβερό σουτ του Ουνάι Λόπεθ στο 39′ Οι καταλανοί ισοφάρισαν με αυτογκόλ του Λεζέν στο τελευταίο δεκάλεπτο, αποτέλεσμα 1-1.

Ασταμάτητη η Λεβερκούζεν


Στη Γερμανία, η καταπληκτική Λεβερκούζεν αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις έκανε περίπατο στη Βρέμη. 1-0 επί της Βέρντερ με το αυτογκόλ του Ντεμάν και 2 – 0 με σκόρερ τον Φρίνμπονγκ λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Στο 76′ ακόμη ένα γκολ για την πρωτοπόρο από τον Ισπανό Γκριμάλδο . Νίκη 3-0 για τη Λεβερκούζεν.

Στο γήπεδο της Κολωνίας οι πάικτες της Μπάγερν «έπιασαν» τον τράγο – επίσημο έμβλημα – των γηπεδούχων από τα κέρατα. Με την προσπάθεια του Τσουπο Μοτίνγκ και το γκολ του Χάρι Κέιν νίκησαν 1-0, άφησαν ουραγό την αντίπαλό τους και ακολουθούν τη Λεβερκούζεν στην κατάταξη.

Στην Ιταλία, «χαστούκι» στη Λάτσιο από την εικοστή στη βαθμολογία Σαλερνιτάνα. Αν και ο Ιμόμπιλε έδωσε πλεονέκτημα στη φιλοξενούμενη με πέναλτι στο 42′ η ομάδα του Σαλέρνο απάντησε με γκολ του Κύπριου Γρηγόρη Κάστανου στο 55′ και πήρε τη νίκη με εξαιρετικό σουτ του Καντρέβα στο 66ο λεπτό .Σαλερνιτάνα – Λάτσιο 2-1.

Δείτε το βίντεο του MEGA: