Με δύο απουσίες θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ (05/12 21:15) καθώς ακόμα δεν είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του ο Φίλιπ Πετρούσεφ, ενώ ο Γουίλιαμς Γκος αρχίζει σιγά σιγά να επιστρέφει στην ομάδα χάνοντας σίγουρα όμως τα δύο παιχνίδια της «διαβολοβδομάδας» που έρχεται στη Euroleague. Αντιθέτως κανονικά θα είναι στην αποστολή ο Σακίλ Μακίσικ που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα. 

Ο Σέρβος φόργουορντ-σέντερ υπάρχει πιθανότητα να βρίσκεται στην αποστολή στο παιχνίδι της Παρασκευής κόντρα στην Μπάγερν (08/12 21:15) σε αντίθεση με τον Αμερικανό γκαρντ, ο οποίος θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα στο ματς της Δευτέρας κόντρα στην Καρδίτσα, όπως δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας παραμονές του ματς με τη Ρεαλ Μαδρίτης.

Γιώργος Μπαρτζώκας: «Οι μεταγραφές ανέβασαν πολύ το ταβάνι μας»

Η ομάδα μας έχει κίνητρο να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, γιατί πιστεύουμε ότι και με τη Μονακό γενικά καλά παίξαμε. Στην ουσία κρίθηκε σε μια- δυο κατοχές. Πιστεύουμε λοιπόν ότι πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του Ολυμπιακού που μπορούμε και με τις καινούργιες μεταγραφές είμαι σίγουρος ότι το ταβάνι μας ανεβαίνει αρκετά. Αλλά το παιχνίδι είναι αύριο και θα πρέπει να είμαστε πολύ καλοί για να το κερδίσουμε. 

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί αναλυτικά όλες τις δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού στη Media Day των «ερυθρόλευκων»: