Πρωταγωνιστής ενός πρωτοφανούς περιστατικού υπήρξε άθελά του ο Πέτρος Μάνταλος κατά τη διάρκεια της «κιτρινόμαυρης» μονομαχίας ΑΕΚ - Άρη το βράδυ της Δευτέρας στην "Opap Arena" για την 13η αγωνιστική της Super League. Οι πιο παρατηρητικοί πρόσεξαν μια σημαντική διαφοροποίηση στη φανέλα που φορούσε ο διεθνής άσος της «Ένωσης» καθώς στο φινάλε του παιχνιδιού έλειπε από το στήθος του το σήμα του δικέφαλου αετού! Τι ακριβώς συνέβη; 

Σύμφωνα με την εκδοχή που έδιναν οι άνθρωποι της ΑΕΚ στο γήπεδο σε μια δυνατή διεκδίκηση της μπάλας κάποιος αντίπαλος τράβηξε το σήμα και αυτό έφυγε από τη θέση του. Και η αλήθεια είναι ότι το έμβλημα του «Δικέφαλου» βρισκόταν... κανονικά στη θέση του στο ξεκίνημα της αναμέτρησης. 

Ο Πέτρος Μάνταλος, άλλωστε, πρωταγωνίστησε και στην πιο θεαματική φάση του πρώτου ημιχρόνου καθώς τράνταξε το δοκάρι της εστίας του Κουέστα με το σήμα να βρίσκεται στη φανέλα!

Το ακόμη πιο παράδοξο είναι ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που το σήμα της ΑΕΚ χάθηκε από τη φανέλα του επί σειρά ετών αρχηγού της. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στη φωτογραφία που ακολουθεί και στην αναμέτρηση με την Μπράιτον ο «Δικέφαλος Αετός» έδειξε να... βγάζει ξανά φτερά και να εξαφανίζεται!

Από τα πλέον παράδοξα μυστήρια της φετινής σεζόν στα ελληνικά γήπεδα...