"Ένας φίλος ήρθε απόψε απ' τα παλιά" αναφέρεται στο ελαφρολαϊκό άσμα και η επίσκεψη του Έισι Λο στο ΣΕΦ, επί τη αφορμεί του παιχνιδιού του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη 12η αγωνιστική της Euroleague, αλλά και η βράβευσή του από τους αδελφούς Αγγελόπουλους, ήταν ακριβώς αυτό: μάλιστα, έγινε και... υπαρξιακό, διότι αν κάποιος θέλει να μελαγχολήσει, θα αντιληφθεί ότι έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε που ο Λο έπαιζε στους "ερυθρόλευκους" και προπονητής του ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας, τον οποίο αγκάλιασε, όπως και το συμπαίκτη του, Κώστα Παπανικολάου, αλλά και τους Χρήστο Μπαφέ και Νίκο Λεπενιώτη. 



Ο Λο αποθεώθηκε και όχι αδίκως. "Λο ψυχάρα, Ολυμπιακάρα" φώναζαν οι φίλοι του Ολυμπιακού που αποφάσισαν να γεμίσουν το ΣΕΦ για ένα σημαντικό ματς το βράδυ της Τρίτης, καθώς ο Αμερικανός δεν έπαιξε απλώς στην ομάδα, αλλά αποτέλεσε μέλος των πιο ένδοξων σελίδων της: ήταν το alter ego του Βασίλη Σπανούλη από το 2011 έως το 2013, όταν ο Ολυμπιακός κατέκτησε δύο, back2back, Euroleague και ένα πρωτάθλημα Ελλάδος. 



Ο Λο, που είναι πλέον στο τιμ των σκάουτς των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στο NBA, μοίρασε αυτόγραφα σε μικρούς και μεγάλους φίλους, κάθισε δίπλα από τη μία μπασκέτα και παρακολούθησε το ματς. 


Acey_Law_Aggelopouloi_Olympiakos_Euroleague6
Acey_Law_Aggelopouloi_Olympiakos_Euroleague5
Acey_Law_Aggelopouloi_Olympiakos_Euroleague4
Acey_Law_Aggelopouloi_Olympiakos_Euroleague3
Acey_Law_Aggelopouloi_Olympiakos_Euroleague2
Acey_Law_Aggelopouloi_Olympiakos_Euroleague1