Μια... θυελλώδης βεντέτα που ξέσπασε ανάμεσα στον Πεπ Γκουαρδιόλα και τους pundits του Sky Sports (το περίφημο δίδυμο που συνθέτουν ο Τζέιμι Κάραχερ και ο Γκάρι Νέβιλ) επισκιάζει τις τελευταίες ώρες κάθε άλλο γεγονός στην Premier League

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου παραμονή του αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Άστον Βίλα, ο Καταλανός τεχνικός εξαπέλυσε δριμεία επίθεση σε βάρος των σχολιαστών εμφανώς ενοχλημένος από τα σχόλια τους περί έλλειψης κινήτρου από τους παίκτες του. 

«Γνωρίζω τους παίκτες μου, ξέρω πώς τρέχουν. Ο τρόπος που συμπεριφερόμαστε είναι εξαιρετικός. Έχω την αίσθηση ότι αν διατηρήσουμε αυτό το επίπεδο, θα κερδίσουμε την Premier League. Θα την κερδίσουμε ξανά. Ξέρει πόσο δύσκολο είναι, αλλιώς ο Γκάρι Νέβιλ θα είχε κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα Πρέμιερ Λιγκ στην καλύτερη περίοδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Τζέιμι Κάραγκερ δεν κέρδισε ούτε μία φορά πρωτάθλημα με τη Λίβερπουλ. Ο Μίκα Ρίτσαρντς δεν κέρδισε τέσσερα Premier League στη σειρά. Ποτέ, μα ποτέ. Δεν έχει συμβεί ποτέ. Υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να μην συμβεί παρά να συμβεί. Μόνο ένα τρεμπλ πριν από εμάς [η United το 1998-99]. Είναι τόσο δύσκολο να το κάνεις ξανά και ξανά», ήταν τα καυστικά σχόλια του εθισμένου στους τίτλους Ισπανού τεχνικού. 

H «πληρωμένη» απάντηση του Κάραχερ στον Γκουαρδιόλα

Τα λόγια του Γκουαρδιόλα δεν έμειναν όμως για πολύ αναπάντητα από τον Τζέιμι Κάραχερ. Με δική του άκρως αιχμηρή τοποθέτηση στα social media ο πρώην άσος της Λίβερπουλ εξαπέλυσε τα «δηλητηριώδη» βέλη του προς το "Etihad": 

«Νομίζω ότι θα είχα κερδίσει πιθανώς μια φορά την Premier League, εάν η Λίβερπουλ ανήκε σε ένα εθνικό κράτος, και ωθούσε τους κανόνες τόσο μακριά που η Premier League μας χρέωσε 115 φορές!! Στην πραγματικότητα επαίνεσα την ομάδα του Πεπ μετά τον αγώνα της Κυριακής».

Αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον τα επόμενα κεφάλαια της βεντέτας...