Οι Μιλγουόκι Μπακς δεν τα κατάφεραν απέναντι στους Ιντιάνα Πέισερς στα ημιτελικά του 
 In Season Tournament του Λας Βέγκας. Ηττήθηκαν με 128-119 και αποκλείστηκαν από τη διοργάνωση που ξεκίνησε φέτος στον μαγικό κόσμο του NBA.

Μια ήττα που έφερε ένταση στους Μιλγουόκι Μπακς, τουλάχιστον με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «Bleacher Report».

Πιο συγκεκριμένα, ο Μπόμπι Πόρτις φέρεται να τα έβαλε με τον προπονητή της ομάδας, Άντριαν Γκρίφιν.

Ο εκρηκτικός πάουερ φόργουορντ φέρεται να έκανε έντονα παράπονα στον προπονητή του αλλά και σε συμπαίκτες του, τους οποίους επέκρινε για την απόδοσή τους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Πόρτις επέκρινε τον Γκρίφιν για την κακή καθοδήγηση της ομάδας επιθετικά στο φινάλε του αγώνα, αλλά και συμπαίκτες του για τα χαμένα ριμπάουντ.

Η εικόνα των Μπακς στο πρωτάθλημα


Το θέμα για τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι να μπορέσουν να βγάλουν γρήγορα αντίδραση μετά την ήττα και το περιστατικό. Στο πρωτάθλημα έχουν ρεκόρ 15-7 και είναι στη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ωστόσο, βασίζεται πολύ στους Γιάννη Αντετοκούνμπο, Λίλαρντ, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιούν ομαδικές καλές εμφανίσεις.

Η εξήγηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο


Πάντως, μετά το τέλος του αγώνα, ο «Greak Freek» βγήκε μπροστά και σε δηλώσεις που έκανε τόνισε πως θα πρέπει να σηκώσουν το κεφάλι ψηλά και να δουν την επόμενη μέρα.

«Θα πρέπει να είμαστε πιο οργανωμένοι και να ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στο τέλος των αγώνων. Έχει να κάνει με την προσπάθεια και τη νοοτροπία. Οι Πέισερς έπαιξαν άμυνα, πήραν ριμπάουντ, ήταν πιο σκληροί από μας και καλύτεροι. Ο πάγκος τους μας κλότσησε στον κ@@ο! Τίποτα δεν πρέπει να θεωρείς δεδομένο. Κάποιες φορές ένιωθα πως δεν ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε και μας κόστισε. Θα πρέπει να δούμε το βίντεο του αγώνα και να βελτιωθούμε. Δεν είναι εύκολο να προπονείσαι στο ΝΒΑ έχοντας παιχνίδι κάθε δύο μέρες, κάτι που δεν συμβαίνει στην Ευρώπη», τόνισε.