Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, που ανήκει στην εκλεκτή κατηγορία των ποδοσφαιριστών που έχουν παίξει και στις τρεις μεγάλες ιταλικές ομάδες, Γιουβέντους, Ίντερ και Μίλαν, αποφάσισε να συνδεθεί με τους "ροσονέρι" με περισσότερους από έναν τρόπο. 

Ο Σουηδός, που αποχώρησε το καλοκαίρι, θα επιστρέψει στη Μίλαν και θα αναλάβει πόστο στο ποδοσφαιρικό τμήμα, προκειμένου να δώσει ένα νέο αέρα στην προσπάθεια που κάνει το κλαμπ του Μιλάνου για να επιστρέψει στην κορυφή της Ιταλίας και να ζήσει ξανά στιγμές ευρωπαϊκής δόξας. Αυτή η επιστροφή έρχεται τη στιγμή που η Μίλαν ενδεχομένως να συνεχίσει χωρίς τον Στέφανο Πιόλι στον πάγκο της, με αποτέλεσμα να ακούγονται φήμες που θέλουν τον 42χρονο Ιμπραΐμοβιτς να αναλαμβάνει προπονητής της ομάδας από την... Πέμπτη και να ακολουθεί το δρόμο του Νιλς Λίντχολμ, ενός εκ των θρυλικών Σουηδών της Μίλαν τη δεκαετία του '50 (Γκρεν, Νόρνταλ, Λίντχολμ, οι περίφημο "Γκρενολί"), που αποχώρησε το 1961, έγινε συνεργάτης του Νέρεο Ρόκο και το 1963 ανέλαβε πρώτος, μέχρι το 1966, ενώ ξανακάθισε στον πάγκο των "ροσονέρι" δύο φορές, από το 1977 και το 1979 και από το 1984 έως το 1987, φεύγοντας όταν άρχιζε η εποχή του Σίλβιο Μπερλουσκόνι. 



Η Μίλαν ανακοίνωσε την επιστροφή του Ιμπραΐμοβιτς, προκειμένου μάλλον να εξισορροπήσει με την επικείμενη φυγή του Στέφανο Πιόλι. Ο κόουτς των "ροσονέρι" είναι υπ' ατμόν και με... σφραγίδα γνησιότητας ύστερα από την ήττα από την Ντόρτμουντ στο "Σαν Σίρο" για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Ο Ιταλός τεχνικός παίζει το... σπανό κεφάλι του την Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου, στις 22:00 στο "Σεντ Τζέιμς Παρκ" και η Μίλαν προκρίνεται στη φάση των "16" μόνο αν νικήσει στην Αγγλία και η Ντόρτμουντ νικήσει την Παρί Σεν Ζερμέν στο παιχνίδι του έκτου ομίλου που γίνεται την ίδια ώρα.  



Όπως ανακοίνωσε η Μίλαν ο Ζλάταν θα επιστρέψει στο κλαμπ μετά την απόσυρση του από την ενεργό δράση, με τον ίδιο να έχει πόστο στο ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου, μια είδηση που ήδη έχει φέρει φρενίτιδα ενθουσιασμού στις τάξεις των οπαδών της ομάδας, αφού δεν είναι μυστικό ότι ο Ιμπραΐμοβιτς είναι από τις πιο αγαπητές μορφές που έχουν περάσει από την ομάδα.