O Ρασβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με την Ελσίνκι, αναφέρθηκε στα μέτρα της Κυβέρνησης για την καταπολέμηση της βίας στα γήπεδα.

Το ξέσπασμα του Λουτσέσκου για τα μέτρα καταπολέμησης της βίας

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Ελσίνκι, ο προπονητής του Δικέφαλου του Βορρά, ξεσπάθωσε για τα μέτρα της Κυβέρνησης αναφέροντας πως δεν έχουν καμία λογική και πως πάντα στο τέλος ο ΠΑΟΚ είναι εκείνος που την "πληρώνει" στο τέλος.

"Ο Ολυμπιακός έπρεπε να παίξει χωρίς κόσμο εναντίον μας, ο ΠΑΟΚ την πληρώνει πάντα"


Χαρακτηριστικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στο θέμα της βίας λέγοντας πως: "Δεν είχαμε χρόνο από χθες για να συζητήσουμε για αυτό το θέμα. Όλοι γνωρίζουν την κατάσταση. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για κάθε περίσταση, να είμαστε έτοιμοι 100% σε κάθε παιχνίδι. Είμαστε εστιασμένοι στο αυριανό παιχνίδι κι έχουμε χρόνο να το συζητήσουμε. Δεν θέλω να το αναλύσω περισσότερο, αλλά είναι σ@@@α. Δεν έχει καμία λογική. Όταν εμείς κάναμε κάτι, βρισκόμασταν αντιμέτωποι με την τιμωρία. Μας έχει κλαπεί ένας τίπλος, που κερδίσαμε στο γήπεδο. Υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση σε μας απ' ότι σε άλλες ομάδες.
Πάντα ο ΠΑΟΚ την πληρώνει. Ο Ολυμπιακός έπρεπε να παίξει κόντρα σε μας χωρίς κόσμο, αλλά τελικά έπαιξε μπροστά στους οπαδούς του. Πρέπει να κοιτάμε μπροστά, είναι σίγουρα απόφαση που είναι κατά μας, κοιτάω τη δική μου ομάδα. Δεν είναι δίκαιο. Το γεγονός ότι θα έχουμε ντέρμπι στον δεύτερο γύρο είναι κάτι που δεν είναι δίκαιο, ειδικότερα όταν δεν θα έχουμε τους φιλάθλους που μπορούν να δημιουργήσουν μία καλή ατμόσφαιρα για εμάς. Ειλικρινά δεν πιστεύω ότι αυτό το μέτρο θα προσφέρει κάποια λύση. Υπάρχουν αρμόδιοι που θα ασχοληθούν με αυτά".

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης τύπου του Λουτσέσκου με το ξέσπασμα του από το 29:00 και μετά