Για χρόνια μάγευε τα πλήθη στα ρινγκ, στο σκληρό κόσμο του MMA και τον κόσμο των μαχητικών σπορ, ωστόσο έμελλε να κατακτήσει τον πλανήτη μέσω του διαδικτύου!

Όταν τον Σεπτέμβριο του 2022 η Πέιτζ ΒανΖάντ επέλεξε να δημιουργήσει το δικό της λογαριασμό στην πλατφόρμα "πικάντικου περιεχομένου" Οnly Fans, ακόμη και η ίδια δεν πίστευε πόσο θα άλλαζε η ζωή της τους επόμενους μήνες. Έχοντας πέσει θύμα βιασμού όταν ακόμη ήταν μαθήτρια, η Αμερικανίδα λάτρης των πολεμικών τεχνών έμαθε να πατάει γερά στα πόδια της και να μην θέτει όρια στα όνειρά της ακόμη και μετά από μια τόσο σκληρή δοκιμασία."Με πέταγαν από ‘δω κι από ‘κει. Ήμουν ξύπνια αλλά το σώμα μου είχε παραλύσει. Ένιωθα σαν νεκρή. Ξέρω τι συνέβη αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Δεν μπορούσα να φωνάξω παρά μόνο προσευχόμουν να τελειώσει όλο αυτό", είχε περιγράψει η ίδια με σοκαριστικό τρόπο τη νύχτα που άλλαξε τη ζωή της.

H ΒανΖάντ, το Only Fans και ένας τραπεζικός λογαριασμός που... φουσκώνει!

Σήμερα, όμως, όλα μοιάζουν διαφορετικά. Η ΒανΖάντ είναι πλέον ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα που είχαν ή εξακολουθούν να διατηρούν σχέση με τον γυναικείο αθλητισμό και μέσω της προσωπικής της ιστοσελίδα στο Only Fans αλλά και τη δραστηριότητά της στα social media βλέπει καθημερινά τον τραπεζικό της λογαριασμό σε "φουσκώνει" με… εφταψήφιους αριθμούς.

Όπως παραδέχτηκε άλλωστε σε πρόσφατη συνέντευξή της σε μία μέρα παρουσίας της στο Only Fans εισπράττει όσα χρήματα έβγαλε σε ολόκληρη την καριέρα της στα ρινγκ! Για να αντιληφθείτε τη διαφορά στα εισοδήματα της ΒανΖάντ καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας της στην επαγγελματική πάλη οι αμοιβές της ανήλθαν 564.000 δολάρια, όσα βγάζει σήμερα με το που λέει… καλημέρα κάθε πρωί!  
To μόνο της πρόβλημα αυτή τη στιγμή ονομάζεται Μαρκ Ζούκερμπεργκ, με τον δημιουργό του Facebook και νυν CEO της Meta να της "κατεβάζει" βίντεο από το Instagram, προκαλώντας την αγανάκτησή της. 

Το Only Fans, η ΒανΖάντ και ο "ρούκι" Νικ Κύργιος

Το δεδομένο είναι ότι ολοένα και περισσότεροι αθλητές, εν ενεργεία ή μη, αποφασίζουν να εκθέσουν τον εαυτό τους σε… ιδιαίτερες στιγμές προκειμένου να εξαργυρώσουν με δεκάδες εκατομμύρια δολάρια τη φήμη που έχουν αποκτήσει στα γήπεδα, με πιο πρόσφατο παράδειγμα τον Νικ Κύργιο που δημιούργησε τη δική του ιστοσελίδα μαζί με τη σύντροφό του.

«Θα έχουμε και παιχνίδια με μπαλάκια του τένις, και κολπάκια, αλλά σας υπόσχομαι ότι θα με δείτε όπως δεν με έχετε ξαναδεί», υποσχέθηκε στους φανατικούς του φίλους και… εχθρούς το "κακό παιδί" του παγκόσμιου τένις.

* Το άρθρο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα "ONTIME".