Ώρες αγωνίας ζει η Premier League, καθώς στο 59' της αναμέτρησης Μπόρνμουθ - Λούτον ο αμυντικός των φιλοξενούμενων Τομ Λόκιερ κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο του Vitality προκαλώντας σοκ στην Αγγλία.

Δευτερόλεπτα μετά το γκολ της ισοφάρισης της Μπόρνμουθ ο Ουαλός άσος (ο οποίος έχει αντιμετωπίσει και στο παρελθόν προβλήματα με την καρδιά του και επέστρεψε στη δράση με "πράσινο φως" των γιατρών) γονάτισε στον αγωνιστικό χώρο και στη συνέχεια κύλησε στο χορτάρι χάνοντας τις αισθήσεις τους. 

Το παιχνίδι διακόπηκε άμεσα από το διαιτητή, οι παίκτες των δύο ομάδων αποχώρησαν για τα αποδυτήρια και λίγο αργότερα ο άτυχος Λόκιερ ακολούθησε τη συγκεκριμένη διαδρομή σε φορείο χωρίς να γνωρίζει κανείς την κατάσταση της υγείας του και εν μέσω χειροκροτημάτων των φίλων των γηπεδούχων. 

Τελικά η αναμέτρηση διακόπηκε οριστικά και όλος ο κόσμος ελπίζει σε θετικά νέα για την υγεία του Ουαλού αρχηγού της Λούτον. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο γιατρός της Μπόρνμουθ ανέφερε ότι ο οργανισμός του παίκτη ανταποκρίνεται.

Ο Λόκιερ είχε καταρρεύσει ξανά στον τελικό ανόδου για την Premier League

Αξίζει να τονιστεί ότι ο Λόκιερ καταρρέει για δεύτερη φορά σε αγώνα της ομάδας του σε διάστημα λίγων μηνών, καθώς τον Μάιο είχε χάσει τις αισθήσεις του στο Γουέμπλεϊ κατά τη διάρκεια του τελικού ανόδου ανάμεσα σε Λούτον και Κόβεντρι.