Μεσοβδόμαδη εμβόλιμη αγωνιστική στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα στο ποδόσφαιρο, και Euroleague μαζί με το NBA να αποτελούν το αθλητικό μενού της ημέρας. 

Νίκη που θα τον ανεβάσει βαθμολογικά και ψυχολογικά θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός για την 15η αγωνιστική της Euroleague κόντρα στην Βίρτους Μπολόνια

Επιστροφή στις νίκες θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στην εξαιρετική φέτος Βίρτους Μπολόνια(21:30) στην Ιταλία για την 15η αγωνιστική της Euroleague. Οι ερυθρόλευκοι έκαναν την τέταρτη διαδοχική ήττα τους κόντρα σε ισπανικές ομάδες στο ΣΕΦ φέτος χάνοντας αυτή τη φορά από τη Βαλένθια, πέφτοντας μ' αυτό τον τρόπο στο 7-7. Οι Ιταλοί από την πλευρά τους κέρδισαν και την Μπασκόνια και βρισκόμενη 10-4 συγκατοικεί στη δεύτερη θέση μαζί με την Μπαρτσελόνα.

Μεγάλα βαθμολογικά ντέρμπι για την 15η αγωνιστική της Euroleague και το ταξίδι της Ρεάλ για να αντιμετωπίσει τον Σφαιρόπουλο

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιέχει το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής για την Euroleague. Η πρωτοπόρος Ρεαλ Μαδρίτης ταξιδεύει στη Σερβία για να αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα(20:00) του Γιάννη Σφαιρόπουλου που προσπαθεί να βρει ρυθμό και να αρχίσει ένα θετικό σερί για να ανέβει βαθμολογικά. Ντέρμπι ανάμεσα σε Μπασκόνια και Μακάμπι Τελ Αβίβ(21:05) στη Σερβία( λόγω του πολέμου του Ισραήλ) με τις δύο ομάδες να έχουν το ίδιο ρεκόρ (8-6) και να θέλουν να πάρουν τη νίκη για ν' αποκτήσουν ένα πλεονέκτημα σε πιθανή ισοβαθμία. Το ίδιο συμβαίνει και στο ζευγάρι ανάμεσα στη Βαλένθια και την Παρτιζάν(22:00) που έχουν κι εκείνες 8-6 και θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους στη διοργάνωση.

Μιλγουόκι Μπακς- Σαν Αντόνιο Σπερς ή πιο σωστά Αντετοκούνμπο- Γουεμπανιάμα στο "Fiserv Forum"

Μεγάλη μάχη προμηνύεται στο "Fiserv Forum" ανάμεσα στους Μιλγούοκι Μπακς και τους Σαν Αντόνιο Σπερς(03:00) με το δίδυμο Αντετοκούνμπο- Γουεμπανιάμα να έχει όλους τους προβολείς πάνω του στο NBA. Οι μεν Μπακς βρίσκονται σε ανοδική πορεία έχοντας συνεχόμενες νίκες στην έδρα τους ενώ από την άλλη οι Σπερς προσπαθούν να ορθοποδήσουν αλλά ο μόνος που προσπαθεί είναι ο Γουεμπανιάμα κάνοντας συνεχόμενα double double στις τελευταίες αναμετρήσεις.


Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας:

19:00 COSMOTE SPORT 6 Κιεντερτζίν- Ζιράτ Volleyball Champions League
19:00 COSMOTE SPORT 4 Περιστέρι- Ουνικάχα Μάλαγα Basketball Champions League
19:00 NOVASPORTS 5 Τουρκ Τέλεκομ- Άρης EuroCup
19:30 COSMOTE SPORT 7 Οπάβα- Προμηθέας Πατρών Basketball Champions League
19:30 NOVASPORTS 2 Βέρντερ Βρέμης- Λειψία Bundesliga
20:00 NOVASPORTS 4 Ερυθρός Αστέρας- Ρεάλ Μαδρίτης Euroleague
20:00 NOVASPORTS 1 Βαλένθια- Ράγιο Βαγιεκάνο La Liga
21:00 NOVASPORTS 6 Άλμπα Βερολίνου- Μπαρτσελόνα Euroleague
21:05 NOVASPORTS START Μακάμπι Τελ Αβίβ- Μπασκόνια Euroleague
21:30 COSMOTE SPORT 8 Αμβούργο- Μαγδεμβούργο Liqui Moly Bundesliga
21:30 NOVASPORTS PRIME Βίρτους Μπολόνια- Ολυμπιακός Euroleague
21:30 NOVASPORTS 3 Ντόρτμουντ- Μάιντς Bundesliga
21:30 NOVASPORTS EXTRA1 Χοφενχάιμ- Ντάρμσταντ Bundesliga
22:00 NOVASPORTS 2 Νάπολι- Φροζινόνε Κύπελλο Ιταλίας
22:00 NOVASPORTS 5 Βαλένθια- Παρτιζάν Euroleague
22:30 NOVASPORTS 1 Ατλέτικο Μαδρίτης- Χετάφε La Liga
22:30 NOVASPORTS NEWS Γρανάδα- Σεβίλλη La Liga
03:00 COSMOTE SPORT 4 Μιλγούοκι Μπακς- Σαν Αντόνιο Σπερς NBA
05:00 COSMOTE SPORT 7 Πόρτλαντ Μπλέιζερς- Φοίνιξ Σανς NBA