Ο Στιβ Κούπερ αποτελεί παρελθόν του πάγκου της Νότιγχαμ Φόρεστ, ύστερα από ενημέρωση στην ιστοσελίδα της ομάδας και το λογαριασμό της στην πλατφόρμα X. Ο Κούπερ ανέβασε τη Νότιγχαμ Φόρεστ στην Premier League το καλοκαίρι του 2022, ενώ την κράτησε στην πρώτη κατηγορία την περασμένη σεζόν. 

Ο Ουαλός τεχνικός περιήλθε σε δυσμένεια αφού η Νότιγχαμ έχει σημειώσει τρεις νίκες σε 18 παιχνίδια φέτος, με τελευταία το 2-0 επί της Άστον Βίλα στις 5 Νοεμβρίου. Η Νότιγχαμ αποχαιρέτησε τον Κούπερ όπως του άξιζε. 

Ο μεγαλομέτοχος της αγγλικής ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης, σημείωσε: "Όλοι στη Νότιγχαμ Φόρεστ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Στιβ για τη θαυμάσια συνεισφορά του στο κλαμπ. Το κατόρθωμα να καθοδηγήσει τη Φόρεστ στην Premier League θα παραμείνει αναμφισβήτητα μια εικονική στιγμή στην ιστορία του συλλόγου. Ευχαριστούμε τον Στιβ για την αφοσίωση και τη δέσμευσή του στο χρόνο του μαζί μας, αλλά και την απίστευτη σύνδεση που έφτιαξε με τους υποστηρικτές της πόλης του Νότιγχαμ. Ο Στιβ θα παραμείνει φίλος του κλαμπ και πάντα θα είναι καλοδεχούμενος στο «City Ground». Του ευχόμαστε επιτυχία στις μελλοντικές προσπάθειές του". 

Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι η ανακοίνωση του επόμενου προπονητή θα γίνει εν ευθέτω χρόνω.